anilsenyurt adlı üyeden alıntı

20TL bakiye eklendi. Sipariş verildi. Sistemlerdeki yoğunluktan dolayı geciktiği ve bir iki saate tamamlanacağı söylendi. Ancak 15 saat oldu halen %30 civarı tamamlandı. Sisteme giriş yaptığımda "Bir kısmı tamamlandı geri kalanı iade edildi" bilgisini görüyorum. Geri kalan %70 için sadece 52 kuruş iade yapılmış!! Hizmetin ücreti zaten 15 TL idi.

Arkadaş ile sorunun yaşandığı gün, 2 saat sonra whatsapp üzerinden anlaşıldı ve parası hesabına artı bakiye olarak eklendiği gibi , politakımızda olmamasına rağmen iade talebinde dahi bulunuldu. Kendisini konuya davet ediyorum, eğer ki aksini söylüyorsa ekran görüntülerini paylaşacağım. Ama eksi trade'leri dahi aksatmamış. Ortada bir emek var ise tek celse de bunu silip atmak pek hoş değil.

Arkadaşımızın çekim yaptığı servis, türk sağlayıcı tarafından gerçekleştirilmiştir. Ve yanlış sonuç verilmiş, bunu bize bildirdiği gibi gerekli düzeltme yapılmış ve bakiye hesabına yansıtılmıştır. Gün içerisinde yüzlerce işlemin gerçekleştiği bir havuz üzerinde dahi hızlıca dönüş yapılmış ve teknik destek tarafımızca verilmiştir. İade talebinde bulunduğumuz durumdan sonra ; kalan miktarı ben içeri de harcarım diyerek konu kapatılmıştır. Ve burada kendisi bir düzeltme yapmamıştır. Yine de gerekli görüldüğü takdirde konuşmaları buraya atmak isterim. Herkese iyi forumlar.