furkan021 adlı üyeden alıntı

Herkes aynı düşüncede bende bunu satın alırken pek kimse almaz diye düşünüyordum neyse şimdilik böyle devam ama önemli olan içerik benim şahsi kanaatim budur içerik ve etkinlik olduğu sürece temanın bi önemi yok

Furkan dostum merhaba,

Daha önceki konunda da sitene girip bakmıştım lakin yorum yapmamıştım. Bu renkler, eski haline nazaran daha iyi olmuş. Domaino'nun dediği "herkeste olan tema" muhabbetini bende desteklesem de, senin dediğin içerik ve etkinlik muhabbeti her zaman olumlu yöndedir.

Tavsiyem, her kategorinde 40'dan fazla içerik olduktan sonra bütçen müsait olursa tema değişimine gitmen. Diğer bir tavsiyem Haberler bölümündeki "Haber Ekle" bölümünü kaldırman. Menüdeki her kategorinin üzerine geldiğinde -ekle uzantısını görmek, siteni ziyaret edecek insanlar için "kendin pişir kendin ye restoranına gideceğime mangala giderim" fikri oluşturabilir. Bir kaç kategori sana özel kalsın. Bu sayede, sende de makale/blog yazımına özen göstermeye karşı bir teşvik oluşacaktır.

Şu an 48 saattir uykusuzum. Kendime geldikten sonra bir logo çalışması yapıp hediye edeceğim bunca uğraşına destek mehabetinde. Umarım tez vakitte arzuladığın hit sayısına ulaşırsın.

Selamlar