-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yanlış anlama olmaması için özel mesaj ile adres gönderildi
Ne ekersen onu biçersin
Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yöncünün panelinde cpu kullanımı gösteriliyor oradan takip edebilirsin ben bazen anlık %200 ü görüyorum wordpress eklentileri yüzünden ama bir kesinti yaşamadım daha
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Netiyi.com'u öneririm. İsmimi verirseniz tüm paketlerde %10 indirimli alabilirsiniz. Yıllardır kullanıyorum öyle 100 300 hite CPU ile suspend asla yemezsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Digitalocean gibi bir nimet varken başka arayışlara girmeye gerek yok bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Yerli yabancı denemediğim hosting firması kalmadı. Türk firmalar 1 sunucuya 1000 tane site koyduğu için reseller cpu aştığı gibi kapanıyor, yüksek hitli bir kaç sitem sunucu değiştire değiştire çöp oldu. Cache kullan diyorlar ben ne zaman cache kullandıysam sitem hem google'da geriliyor hem de büyük oranda gelir kaybı yaşıyorum. Bu sebeple hiç bir sitemde cache kullanmam kimseye de kullanmasını önermem. Dolayısıyla yabancı alternatiflere yöneldim Godaddy dreamhost hostgator hız olarak beni pek tatmin etmedi.
Şu an yerli yabancı sitelerimin en önemlileri için Hawkhost kullanıyorum ve inanın 1 defa bile kesinti suspend olmadı. Aylık 8 dolar ödediğim reseller paketinde 10-15k Türkçe wp site, 45-50k xyz video sitesi, 3-4k müzik sitem var üstelik müzikler sunucuda mp3 olarak barınıyor. Türkçe site diye türkiye lokasyonda barındırmak zorunda değilsiniz benim öyle bir takıntım vardı ama hawkhost sayesinde bu takıntının yersiz olduğunu farkettim.
Şu an 2k hitli bir haber sitem de veridyende barınıyor bakalım 10k'ları görünce ne gibi sorunlarla karşılaşacağız.
alast4ir
http://enginonal.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anlık ziyaretçi gibi kullanılan sistemde cpu dan kaynak tüketiyor, bir süre sonra ne cache nede host reseller kurtarır. Yabancı firmalar bir tık daha ülkemizden iyi bluehost, hostgator veya digitalocean en güzel çözüm.Bana kalırsa en mantıklı olan uygun fiyata vps almak.
Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr