Yerli yabancı denemediğim hosting firması kalmadı. Türk firmalar 1 sunucuya 1000 tane site koyduğu için reseller cpu aştığı gibi kapanıyor, yüksek hitli bir kaç sitem sunucu değiştire değiştire çöp oldu. Cache kullan diyorlar ben ne zaman cache kullandıysam sitem hem google'da geriliyor hem de büyük oranda gelir kaybı yaşıyorum. Bu sebeple hiç bir sitemde cache kullanmam kimseye de kullanmasını önermem. Dolayısıyla yabancı alternatiflere yöneldim Godaddy dreamhost hostgator hız olarak beni pek tatmin etmedi.
Şu an yerli yabancı sitelerimin en önemlileri için Hawkhost kullanıyorum ve inanın 1 defa bile kesinti suspend olmadı. Aylık 8 dolar ödediğim reseller paketinde 10-15k Türkçe wp site, 45-50k xyz video sitesi, 3-4k müzik sitem var üstelik müzikler sunucuda mp3 olarak barınıyor. Türkçe site diye türkiye lokasyonda barındırmak zorunda değilsiniz benim öyle bir takıntım vardı ama hawkhost sayesinde bu takıntının yersiz olduğunu farkettim.
Şu an 2k hitli bir haber sitem de veridyende barınıyor bakalım 10k'ları görünce ne gibi sorunlarla karşılaşacağız.