lostyazilim
tr.link

Sitemin yeni renkleri nasıl ?

7 Mesajlar 747 Okunma
acebozum
tr.link

furkan021 furkan021 Zambak Ajans Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)
tanitkazan.com sitemin renkleriyle biraz oynama yaptım acaba yeni renkler iyimi yoksa başka bir renk öneriniz var ise nedir yorumlarınızı bekliyorum.

TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
wmaraci
reklam

Erhanyavuz91 Erhanyavuz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)
Kırmızıya karşı bir sempatim var, o yüzden kırmızı daha güzel olur bence :)
Ek olarak : Şu anki renk logo renkleriyle uyumsuz gibi.
furkan021

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)
Denerim bakalım nasıl duracak birde logoyu değiştiririm belki yakın zamanda suanlik bu logoyla devam asıl logo mavi renk
Erhanyavuz91

kişi bu mesajı beğendi.

TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ

domaino domaino Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 0 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
herkesin kullandığı şu temayı kullanarak bir yere geleceğinizi sanmıyorum.
furkan021

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)
Herkes aynı düşüncede bende bunu satın alırken pek kimse almaz diye düşünüyordum neyse şimdilik böyle devam ama önemli olan içerik benim şahsi kanaatim budur içerik ve etkinlik olduğu sürece temanın bi önemi yok

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

furkan021 adlı üyeden alıntı

Herkes aynı düşüncede bende bunu satın alırken pek kimse almaz diye düşünüyordum neyse şimdilik böyle devam ama önemli olan içerik benim şahsi kanaatim budur içerik ve etkinlik olduğu sürece temanın bi önemi yok

Furkan dostum merhaba,

Daha önceki konunda da sitene girip bakmıştım lakin yorum yapmamıştım. Bu renkler, eski haline nazaran daha iyi olmuş. Domaino'nun dediği "herkeste olan tema" muhabbetini bende desteklesem de, senin dediğin içerik ve etkinlik muhabbeti her zaman olumlu yöndedir.

Tavsiyem, her kategorinde 40'dan fazla içerik olduktan sonra bütçen müsait olursa tema değişimine gitmen. Diğer bir tavsiyem Haberler bölümündeki "Haber Ekle" bölümünü kaldırman. Menüdeki her kategorinin üzerine geldiğinde -ekle uzantısını görmek, siteni ziyaret edecek insanlar için "kendin pişir kendin ye restoranına gideceğime mangala giderim" fikri oluşturabilir. Bir kaç kategori sana özel kalsın. Bu sayede, sende de makale/blog yazımına özen göstermeye karşı bir teşvik oluşacaktır.

Şu an 48 saattir uykusuzum. Kendime geldikten sonra bir logo çalışması yapıp hediye edeceğim bunca uğraşına destek mehabetinde. Umarım tez vakitte arzuladığın hit sayısına ulaşırsın.

Selamlar
furkan021

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)

cnrsgr adlı üyeden alıntı

Furkan dostum merhaba,

Daha önceki konunda da sitene girip bakmıştım lakin yorum yapmamıştım. Bu renkler, eski haline nazaran daha iyi olmuş. Domaino'nun dediği "herkeste olan tema" muhabbetini bende desteklesem de, senin dediğin içerik ve etkinlik muhabbeti her zaman olumlu yöndedir.

Tavsiyem, her kategorinde 40'dan fazla içerik olduktan sonra bütçen müsait olursa tema değişimine gitmen. Diğer bir tavsiyem Haberler bölümündeki "Haber Ekle" bölümünü kaldırman. Menüdeki her kategorinin üzerine geldiğinde -ekle uzantısını görmek, siteni ziyaret edecek insanlar için "kendin pişir kendin ye restoranına gideceğime mangala giderim" fikri oluşturabilir. Bir kaç kategori sana özel kalsın. Bu sayede, sende de makale/blog yazımına özen göstermeye karşı bir teşvik oluşacaktır.

Şu an 48 saattir uykusuzum. Kendime geldikten sonra bir logo çalışması yapıp hediye edeceğim bunca uğraşına destek mehabetinde. Umarım tez vakitte arzuladığın hit sayısına ulaşırsın.

Selamlar

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten iyi analizler yapıyorsunuz ve araştırıyorsunuz. Yorumunuz bile benim için çok değerli ve gerçekten beni mutlu etti. Logo çalışması içinde çok teşekkür ederim elime ulaştığı zamanda ise sizin için elimden geleni yapacağım. İlginiz ve alakanızdan dolayı çok teşekkür eder başarılarınızın devamı çok çok dilerim. İyi çalışmalar.
Vesselam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al