Emek verirsen yemek yersin bu kadar basit, sen kimseyi dinleme, com olmus, net olmus. Gayet guzel domain, guzel bir site tasarla yolun acik.
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTML5 oyunlar var mı bilmiyorum ama Flash piyasadan silindiği için flash oyun yüklü sitelerin geleceği bana hiç de parlak görünmüyor
HTML 5 Oyunlar var
hatta flash ı html5 e çeviren uygulamalar da mevcut (pek verimli olmuyor) çevirilen oyunlardan %5 i verimli çalışıyor.
NETmaster a katılıyorum zamanında bu işten bende iyi ekmek yedim sadece emek vermek gerek.
hatta flash ı html5 e çeviren uygulamalar da mevcut (pek verimli olmuyor) çevirilen oyunlardan %5 i verimli çalışıyor.
NETmaster a katılıyorum zamanında bu işten bende iyi ekmek yedim sadece emek vermek gerek.
Projelendirmen gerekiyor dostum, yoksa al-sat için beş para etmez.
domain güzel bence flaş oyun sitesi kur içine google reklam al. Bebeler girer tıklar :d Mesala oyun oyna diye reklam çıkıyor....
Alan adınız gayet iyi, üzerinde emek harcamalısınız. Bir süre içerik girişi yaptıktan sonra gerekli çalışmaları yaptırırsanız iyi yerlere gelebilecek bir isim :)
Arkadaşlar güzel ve değerli yorumlarınız için çok teşekkürler ediyorum. Tüm yorumları tek tek değerlendiriyorum.
Google Adsense üyeliğim olmadığı için siteyi açıp işletme gibi bir düşüncem maalesef yok, olsaydı hiç düşünmeden siteyi yayına alırdım..
Büyük ihtimalle yıllanmış olarak saklayıp satışını yapacağım..