Emin evim gibi firmalara yönelmeyin. Yeni kredi çeken ve olaya vakıf biriyim. Halkbank dan kredi kullandım. Kamu bankası olması hasebiyle sürpriz borç çıkarma durumları yok. Ayrıca Exper ücretini az aldılar inanmayacaksınız 100 TL aldılar diğer bankalarda bu 700 TL. Bir 2. husus hayat sigortasını peşin değil de taksit taksit ödeyin. İleride kredinizi erken kapatacağınız zaman olurya peşin ödediğiniz sigorta parasını almak zor olabilir ... Kesinlikle faizsiz denen bankalardan almayın. Faizler düştüğünde bu kurumlar borcu tekrar yapılandıramıyorlar ...Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olayım. Olaya vakıfım ve yeni kredi çektim ...
Çok güzel söylemişsiniz. Faizsiz bankacılık alanında hizmet veren katılım bankaları sektörde ayrı bir denetim yapısına sahip olduğu için ''yapılandırma'' yapma imkanı sağlamaz & sağlayamaz. Dediğiniz gibi Kamu bankalarının faizi düşük olabiliyor çoğu zaman bu bir avantaj +
Fakat hiçbir banka size sürpriz borçlanma çıkaramaz. Her şey yazılıdır. Aksi halde sorumluluğunuz yoktur. Birde Hayat sigortası peşin ödeseniz dahi hiç zorlanmadan geri alma imkanınız olacaktır.