yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Video eklemeyi başaramadım konuya:(Video nasıl eklenir bilen var mı buraya?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yardım almaya gelince foruma koş ama sistemi anlatmaya gelince 4-5 yıl sonra anlarsınız. madem paylaşıma geldik hepimiz anlatırsanız biz de faydalanırız bizde olmayan bilgilerinizden...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting tavsiyesi verenlere mi gülsem konuyu açana mı gülsem.İki arada bi derede kaldım şimdi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
3M siten varda sen burda bunu soruyorsan git balkondan atla, uçurumdan falan atla.
O bilgiyle 3k yaparsan şükret. Arkadaş ya 3 M diyosun. Yılda 1.5m alan sitem var ve senin o paketinin 10 katını kullanıyorum. Burda boşa prim yapma.
Konuyu bildirin sizde prim vermeyin, bide millete giydiriyor parmakla gösterirler diye hey Allah :D
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bu konuyu şiddetle kınıyorum , 3 milyon hit ve ilgilenilirse dahada güzelleşecek bir siteye sunucu yok diyorsunuz bir sürü kaliteli firma ve sunucu var siz yeterki aylık kazançtan biraz siteye ayırın saygılar bol şans
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
3 milyon hitli siteniz var ve hosting firmaları hakkında bilginiz yok, 3 milyonluk siteyi hostingin kaldırmayacağını bilmiyorsunuz. ne içip geliyorsanız artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
eroniko45 adlı üyeden alıntı
tayfun29Didimedyayb79ZarganaHoRoZzsecret1071demircanuzerŞimdi soracaksınız, o kadar hitin var, niye bu hosting, niye aylık 15 tl? Cevap: hosting bir süre isteklerimi karşıladı, site fişek gibi fakat bu aralar çökmeye başladı, paket yükseltmeye karar verdim benim tarzım bu :), ha diyorsunuz ki o kadar hit bu kadar trafik saçmalık, kendi scriptim, sistemi bilmiyorsunuz. normaldir.
Gelelim asıl meseleye , Arkadaşlar sizlere hitimden bahsediyorum soru soruyorum, fikir istiyorum, eğer ki merak ediyorsanız araştırmak yerine, herkes yalan söylüyorsun sallıyorsun diyor. asıl konuyu saptırıyor.
Aşağıda son 1 aylık analytics bilgilerimin resmi vardır(Bu tarz bundan bağımsız bir kaç sitem daha var), (
Daha bunun adsense si var ama paylaşmak istemiyorum).
Bir daha bu tarz isnadlara cevap vermeyecem, host konusunda fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim. Fikirlerinizi dikkate alarak değiştirecem hostingi.
Varsın herkes ne derse desin, biz yolumuza bakarız. Saygılar
http://i.hizliresim.com/adzzl7.png https://www.youtube.com/watch?v=owgfgQlC_Bwziyaaaaa :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com