Şuan mevcutta bir işin varsa , geliri varsa veya alternatif bir şekilde gelirin var ise. Günü birlik öyle Dükkan açma , eleman çalıştırma, farklı bir iş vs heveslerine kapılmanı hiç önermem...
İleriye dönük ciddi girişim yapabileceğin ve o alanda büyümek hedefin var ise olabilir. Onun dışında yer açmak , başında durmak, birilerine iş emanet etmek zor işler...
Nakitini al bulunduğun bölgede gelişen piyasalar, arsa, konut, mağaza vs gibi emlak almanı tavsiye ederim.
İleriye dönük ciddi girişim yapabileceğin ve o alanda büyümek hedefin var ise olabilir. Onun dışında yer açmak , başında durmak, birilerine iş emanet etmek zor işler...
Nakitini al bulunduğun bölgede gelişen piyasalar, arsa, konut, mağaza vs gibi emlak almanı tavsiye ederim.
Mevcut isimiz sitelerimiz var adsense ve diger reklam gelirleri var. Seo isimiz var. Sadece elimdeki parayla yapabilecegim bir is bulamadim. Kardesim ve ben programciyiz ne istersek kendimiz sermayesiz yapabildigimiz icin elimdeki parayla hic birsey yapamiyorum. O yuzden bir kismiyla reel birseyler yapmak istiyorum. Guzel bir fikir olursa o isi yapacagim bu suanki isler yine devam edecek.