LivadiSeo adlı üyeden alıntı

Girdiğiniz içerikler özgünse hocam sayıda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğerki daha derine inerek durumu kesinleştirmek isterseniz yazıyı yani içerikleri zenginleştirin. Görseller mümkünse etiketler ekleyin birde kesinlikle sosyal hesaplarda paylaşmanızı tavsiye ederim. Bu yöntemler olayın doğal olduğunu ortaya koyacaktır.

Yorumunuz için teşekkürler. Google deyimi yerindeyse kapalı bir kutu, ne yapacağı belli olmuyor desek yerinde olur. Konular aynı sektördeki rakip sitelerde zaten mevcut ama benim ekleyeceğim konular tabi oralardan çekme değilde benim hazırlayacağım konular oluyor. 5 içerik ekleme ile başlayıp sonra 10'a çıkardım şu an 15 ile devam ediyorum. Kaynağım sektör gereği neredeyse sınırsız denilecek seviyede. Eklenecek içerik neredeyse sınırsız olduğu zaman bir yerden sonra günlük 15'te yetmiyor. Şu an öğrenciyim ve haziran ayına kadar bol bol vaktim var ama hazirandan sonra bu kadar vaktim olmayacak. Acaba diyorum hazır vaktim kısıtlı ekleyebileceğim kadar ekleyeyim mi diyorum kendi kendime. Ama bir yandan da sitenin spam olarak algılanmasından ve buna bağlı olarak büyük umutlar bağladığım projemin çöp olmasından korkuyorum. Kararsız kaldım bu şekilde.