lostyazilim
tr.link

Sorun Çözülmüştür.

10 Mesajlar 1.038 Okunma
lstbozum
tr.link

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Sorun Çözülmüştür.
TazZ SeoDoktoru

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

cLoneX cLoneX profesyonel amele Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 34 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Mail ortamı değil de kendileri sitede kullanıcı kayıtlarını açarak metinlerini yazmaları metin üzerinde kendi belirledikleri yerlere görselleri iliştirmelerinin sonrasında taslak olarak kaydedip editör kontrolünden sonra yayına alınması daha mantıklı gibi hem süreyi kısaltır hem iletişim daha hızlı sağlanır, yazıyı ince eleyip sok dokumanız metin yazarını değerli kılar tabi ki metninin düzenleme aşamasında olduğunu bilmesi gerekir. Başarılr diliyorum.

Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

cLoneX adlı üyeden alıntı

Mail ortamı değil de kendileri sitede kullanıcı kayıtlarını açarak metinlerini yazmaları metin üzerinde kendi belirledikleri yerlere görselleri iliştirmelerinin sonrasında taslak olarak kaydedip editör kontrolünden sonra yayına alınması daha mantıklı gibi hem süreyi kısaltır hem iletişim daha hızlı sağlanır, yazıyı ince eleyip sok dokumanız metin yazarını değerli kılar tabi ki metninin düzenleme aşamasında olduğunu bilmesi gerekir. Başarılr diliyorum.

Çok teşekkürler sevgili hemşerim :) Mail ile ulaşan blog metinlerine manuel olarak inceleme aşamsında olduğunu ve son okumasının yapıldığını, yayınlandıktan sonra da yayına alındığını bildiriyordum. Bu sistem daha sağlıklı olacak gibi. Üyelik ile alakalı eklentileri bir inceleyip, en kısa zamanda uygulamaya alacağım bunu da :) Minnettarım, çok sağol!

argaz argaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 41 / 43
  • Ticaret 5, (%100)
Bence sitenizde kendi adlarıyla üyelik oluştursunlar siz işin editoryal kısmını bitirip yayınlamaya hazır bir halde kendilerine geri gönderin yayınları siteye kendileri giriş yapsın siz sonrasında onaylayın içerik girişleri farklı ip lerden olacağı için seo açısından çok faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

glockmae glockmae Hoop biraderim! Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Avare
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 401
  • Beğeniler 0 / 207
  • Ticaret 8, (%100)
**BOŞ YORUM**
Hunharca okudum ama bu işlerden anlamadığım için yorum yapamayacağım konuyla ilgili.

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

argaz adlı üyeden alıntı

Bence sitenizde kendi adlarıyla üyelik oluştursunlar siz işin editoryal kısmını bitirip yayınlamaya hazır bir halde kendilerine geri gönderin yayınları siteye kendileri giriş yapsın siz sonrasında onaylayın içerik girişleri farklı ip lerden olacağı için seo açısından çok faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.

Bunun SEO'ya etki yaratacağını hiç düşünmemiştim. Vallahi mükemmel oldu bunu farketmek. Gerçekten insan bir şeye tam manasıyla odaklanınca, daha önemlisi gözden kaçıyor demek ki :) Çok teşekkürler.
argaz

kişi bu mesajı beğendi.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
1. Bir bloga 3 gün içerik girmemek ziyaretçiler için iyi olmaz.
2. Panel daha sağlıklı olur
3. Çok kullanıcılı olmak her zaman daha iyidir

Emirhanc Emirhanc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 73 / 74
  • Ticaret 16, (%88)
Sitenize üyelik kısmı ekleyerek kullanıcılarınızın üye olmasını sağlayabilirsiniz. Sonrada kullnıcılarınıza özel içerik ekle kısmı oluşturarak kullanıcılarınızın içeriklerini site üzerinden eklemelerini sağlayabilirsiniz ekledikleri yazıları kontrol ederek onay verip paylaşıma sunabilirsiniz. Bu işlemleri yaptığınızda çoğu sorununuz çözülecektir.

umayya umayya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Senarist/yazar/icerik editoru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 130 / 43
  • Ticaret 30, (%100)
Ne güzel bir fikir bulmuşsunuz.

Yukarıdaki arkadaşlara benzer fikirler sunacaktım yazınızı okurken bunları söylemeyi planlamıştım ama arkadaşlar benden önce davranmış :)

mail şekli, ilk bakışta bile sizi yoran ve oldukça uzun bir iş gibi görünüyor.

yazıların düzeltilip tekrar yazara gönderilip yayına alınması mantıklı, seo içinde güçlü evet ama süreç o zamanda: içeriğin yazılması, editörün kontrolü, editör kontrolünün kontrolü (son okuma) ardından tekrar yazar ve yayın! şeklinde olmuş olacak.

mümkün mü bilmiyorum ama yorumlarda olduğu gibi bir sistem bu iş için ideal olabilir. yorum gibi farklı ıp'den siteye düşer, kontroller yapılır, yazara tekrar gönderilmeden site sahibi tarafından yayına alınır.
Nacizane fikrimi paylaşmak istedim. Başarılar dilerim

umayya40@gmail.com

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

1. Bir bloga 3 gün içerik girmemek ziyaretçiler için iyi olmaz.
2. Panel daha sağlıklı olur
3. Çok kullanıcılı olmak her zaman daha iyidir

Çok teşekkürler Şafak bey. Şu an için panel bütçem yok malesef. Gerekli ödenek sağlanırsa; benim de en büyük arzum panele geçmek tabi ki.

EmirhanÇ adlı üyeden alıntı

Sitenize üyelik kısmı ekleyerek kullanıcılarınızın üye olmasını sağlayabilirsiniz. Sonrada kullnıcılarınıza özel içerik ekle kısmı oluşturarak kullanıcılarınızın içeriklerini site üzerinden eklemelerini sağlayabilirsiniz ekledikleri yazıları kontrol ederek onay verip paylaşıma sunabilirsiniz. Bu işlemleri yaptığınızda çoğu sorununuz çözülecektir.

Emirhan bey çok teşekkür ederim. Mutlak suretle dikkate alacağım :)

umayya adlı üyeden alıntı

Ne güzel bir fikir bulmuşsunuz.

Yukarıdaki arkadaşlara benzer fikirler sunacaktım yazınızı okurken bunları söylemeyi planlamıştım ama arkadaşlar benden önce davranmış :)

mail şekli, ilk bakışta bile sizi yoran ve oldukça uzun bir iş gibi görünüyor.

yazıların düzeltilip tekrar yazara gönderilip yayına alınması mantıklı, seo içinde güçlü evet ama süreç o zamanda: içeriğin yazılması, editörün kontrolü, editör kontrolünün kontrolü (son okuma) ardından tekrar yazar ve yayın! şeklinde olmuş olacak.

mümkün mü bilmiyorum ama yorumlarda olduğu gibi bir sistem bu iş için ideal olabilir. yorum gibi farklı ıp'den siteye düşer, kontroller yapılır, yazara tekrar gönderilmeden site sahibi tarafından yayına alınır.
Nacizane fikrimi paylaşmak istedim. Başarılar dilerim

Çok teşekkürler, keyif alarak gerçekleştirdiğim bir proje olduğu için pek şikayetçi değilim. Ama sizin de bahsettiğiniz "kullanıcıya içerik yazdırma" projesi her açıdan oldukça faydalı olacak gibi gözüküyor :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al