-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
5-6 ay siteyi güncel tutup, sonrasında belirsizliğe sürüklemektense; en azından 10-12 civarında yapıp, Haziran sonrasını da düşünmekte fayda görüyorum üstadım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ama şöyle bir şeyde var 5-6 ay sonra oluşan geniş index havuzu sayesinde domainin hem otoritesi iyi olacak hemde güzel hit alacağını ümit ediyorum. Eğer güzel hit gelirse sektör insanların yorum yapacağı bir sektör böylelikle gelen yorumlardan site yine güncel kalmış olacağını düşünüyorum. Bu doğru mudur peki :) Benimde sorularım bitmiyor kusura bakmayın ama işte insan bir şeye kafayı takınca tüm soru işaretlerini gidermeden rahat edemiyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
İşte ben de diyorum ki; yorum da gelse, yeni içerik eklenmeye devam da etse; sitede içeriksel olarak güncelliği sağlamak her zaman daha avantajlı olur. Şöyle düşünün. Haziran ayında girip birisi yorum yaptı. Temmuz ayında aynı kişi tekrar geldi siteye. Baktı ki herşey aynı sırada, aynı yerde; hiç bir yeni içerik yok. Ağustos ayında tekrar geldi, bi baktı halen aynı. Eylül'de tekrar gelir mi?
Bir de Google'ın değişen algoritması, artık yeni içerikleri ön plana çıkartmaya başladı. Yani sitenizdeki güncellik kaybolunca, sıralamanız düşmeye başlayacak. :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam Google'ın güncel eklenen konuları daha ön planda tutttuğu varsayımına katılmıyorum doğrusu. Çünkü benim eklediğim aynı konu 12. sırada filan çıkarken başka adamın eklediği aynı konu benden çok daha önce eklediği için olduğu için 1. sırada değişmeden duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Backlink ve domain otoritesi konusuna kesinlikle katılıyorum hocam :) Kafanızı şişirdim kusura bakmayın ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Yazan herkesin elleri dert görmesin, hayırlı akşamlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Estağfurullah ne demek, fikir oluşturmana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Hayırlı geceler