Teveccüh googleden para kazanmak için uğraşsaydım büyük bir sitem olurdu devamlı onla ilgilenirdim sadece giderlerini karşılasın yeter benim zaten bir işim var birde buna kafa yoramam site imzamda var bakabilirsin ordan eger gerçekden googleden para kazanmak istiyorsanız onun dilinden anlamalısınız yoksa bişey kazanamazsınız buna emin olabilirsiniz. Para kazanmak isteyen çok bunu biliyorum ama bana göre youtube den daha çok para kazanabilirsiniz adsense ile uğraşmakdan daha kolay videon izlensin sen kazan bundan kolay daha ne olabilirki tabi oda emek isteyen bişey ama azim oldukdan sonra başaramayacağınız şey yoktur bana göre yeterki iste pes etme umutların tükenebilir hayellerin yıkılabilir ama pes etme kazanmak için inancın olsun yeter gerisi gelir zaten.
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama gerçek bunlar bir site açıp bir ayda para kazancam diye bakmayın bir siteye 2 yıl süre tanıyın tabi kendi kendine kazandırmaz site sizinde çaba sarfetmeniz gerekiyor emek vermeniz gerekiyor 5 yılda süre versen yine kazandırmaz emek vermezsen bazıları kısa yoldan para kazanmanın peşinde forumda görüyorum ama yok nerde tabi kazananda var film siteleri dizi siteleri w*arez siteleri bunlar iyi kazandırır popup reklam vs ama onlarda geçici kalıcı olmak için doğru yolu bulmalısınız..
Hepinize bol kazançlar.
Selametle