Turgut bey,
Öncelikle "ortaklık teklifi alma" başarısını gösterdiğiniz için cani gönülden tebrik ederim. Kabul edip, etmemeniz; sizin tercihiniz olmakla birlikte, bu teklifin sizi ne kadar gururlandırdığını da tahmin edebiliyorum. Emeklere cüzi de olsa değer biçilmesi, hepimizi gururlandırır.
Forum üyesi arkadaşların yaptığı yorumlar genellikle sitenizin tasarımı ile ilgili. Bunun sebebi sadece hazır tema kurulu olması şeklinde düşünüyorsunuz. Lakin bence asıl bu konuda yanılıyorsunuz. Forumda üye olarak geçirdiğim 1 aydan kısa süremde, sizin temanıza ve renklerinize ait 10'dan fazla internet sitesi gördüm diyebilirim. Bu yüzden temanızda ve iconunuzda uyumlu olarak bir miktar renk değişikliğine gitmeniz, bu yorumları bir nebze engelleyecektir. Zira bu kişisel tavsiyem değil, yorumları engelleyebilmeniz için sunduğum şahsi fikrimdir.
Üçüncü olarak; sitenizde yer alan 2 adet banner reklamı ve 3 adet popüler olarak gösterilmiş reklam görüyorum. Gold üye kategorinizde de 17 firma var. Bu firmaların her biri için 30 TL almış olsanız, 660 TL yapıyor. Bahsettiğiniz gibi, 1 aylık bir site için muazzam bir gelir, muazzam bir rakam. Böyle bir rakama ulaşmışken, ben de ortaklık teklifini 5000 TL için reddederdim. :)
Son olarak bir tavsiye eklemek istiyorum; şehrinizde ve civar şehirlerde yer alan belediye kuruluşlarını karantinanız altına almak, size aylık periyodik bir gelir sağlayabilir. Bunun için bir vergi levhanıza ihtiyacınız olacaktır. Bir çok belediye etkinlik ve tanıtımları için "ilan ödemesi" adı altında periyodik ödemeler gerçekleştirir çünkü.
Başarılarınızın daim olmasını dilerim, selametle.