Merhabalar.
An itibari ile sonunda sitemi tamamladım ve herşey gayet güzel gidiyor. Olmasada sorun olmayacak fakat herşeyin kusursuz olmasını istediğim için 4 kafama takılan soru var. Kısacık sorayım dedim.

Bahsi geçen site ; http://www.byreclast.net/

1. Sitemin tüm linklerinde paylaşım yaparken başlık,resim,açıklama yazıyor. Fakat direk anasayfayı paylaştığımda resim bir türlü gözükmüyor. Kaynakğı kontrol ediyorum ve og:image linkinde logo bulunmakta. Facebook debug developer dan kontrol ediyorum nedense og:image bulunamadı gibi birşey diyor. Ne yapabilirim bu sorunu düzeltmek için? Sadece anasayfa bu sorunu yaşıyor.

2. Sitemi seo analiz yaparken herşey güzel gözüküyor. Bazı sitelerde cannocial ve keyword sıkıntılı gözüküyor. Keyword yazmama rağmen neden kırmızı gösteriyor bazı siteler? Cannocial da illaki gerekli değilmiş fakat kırmızı gösteriyor. Uyarı tarzında değilde hata olarak gösteriyor. Öneriniz varmı bu konuda?

3. Sitemin gzip ve önbellekleme özelliklerini açtım ve htacces dende kodu yazdım. Kontrol sitelerinde sorunsuz ve yapılmış gözüküyor. Fakat pagespeed sitelerinde önbellekleme kullanılmıyor diyor. Bunun sebebi ne olabilir düzeltilebilinirmi?

4. Sitemi sıfırdan yeniledim ve eski siteye ve temama ait herşeyi kaldırdım. Haliyle bir çok konu ve yazıda silindi. Arama motorlarında baktığım zaman hala eski konular ve hatalar çıkıyor. Bunları düzeltmek için bir link varmı. Sitemi yeniledim tarzı yada güncelleme istemek gibi birşeyler varmıdır arama motorları için? Ayrıca bazı sitelerde alt bağlantı linkleri oluyor. Bende sadece site gözüküyor alt bağlantıları nasıl yapabiliriz?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Bu arada site ile ilgili öneri ve şikayetlere açığım. Sizce site nasıl olmuş? İş yaparmı? Geleceği nasıl? ^^