-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Hayırlı Akşamlar.
Grafik tasarım kursu almayı düşünüyorum, bölgemdeki bir kursa gittim ve biraz bilgi alayım dedim.
Kurstan eğitimini alacağım dersler
-Temel teknik resim (süresi 1 gün)
-Autocad (1,5 ay)
-Solidworks (1,5 ay)
-Catia (1,5 ay)
Fiyatı 2400 TL
Ben grafikerlik alanında iş yapmak istiyorum bu kurs benim için faydalı olurmu?
Ben bu kursu alırsam meslek edinebilirmiyim ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
grafik ve reklamcılık alanında çok fazla bir yeteneğiniz yoksa güzel sanatlar grafik mezunu olmadığınız sürece hatırı sayılır bir ajansta çalışamazsınız.
bir firmada, matbaa'da veya fotoğrafçıda asgari ücretle çalışmak istiyorsanız kursa gidebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makina sektöründe işe yarar bir kurs. Solidworks dersimize giren bir hocamız Catia'yı çok övüryordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@CyberAdam yani mesleki açıdan bu kursları alsam faydası olur mu
VFD 700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Asıl hedefiniz nedir hocam ? Ne için almak istiyorsunuz bu kursları ? Bir ajansta çalışmak için mi ? Kendi grafik işlerinizi yapmak ve forumlar vs platformlardan bu bilginizi satarak para kazanmak mı ? Bunlar hakkında detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ErenGEMİCİ ajans fabrika tarzı yerlerde çalışmayı hedefliyorum kursları aldıktan sonra ne olur ne olmaz bu konuda bilgi almak istiyorum
VFD 700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTF
Digital Marketing
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bence bu dediginiz programların üstüne düşerseniz youtube'den video izleyerek ogrenebilirsiniz sadece biraz azim gerekiyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu iş okulda ya da kurs da eğitim alarak grafikerim diye olacak bir iş değil. Kurslarda ve okullarda sadece programların temel yüzeyi gösterili ve gerik kala asıl programın içeriğini sen kendini geliştirirek öğrenirsin. Tasarım konusu ayrı bir konu, temel olarak tasarımı da öğrenebilirsin fakat bu da kendini geliştirmene bağlı. Şunu da unutma asıl tasarımcılık doğuştan gelir. Sen on yıl eğitim alırsın en iyi okullarda ama daha iki yıl sektörde çalışan ve bu işin eğitimini almayan kişi senden daha iyi senden daha üretken olabilir. Bunu yadırgamamanı tavsiye ederim. Unutma her şeyin temelinde kendini geliştirmek var. Grafik ve yazılım sektörü sürekli kendini yenileyen oluşumdur. Buna ayak uydurman lazım. Son olarak eğer bu işi tercih edersen uykusuzluğu, çok çalışmayı, yaptığın iş için müşterinin peşinden koşmayı, kıt görüşlere izah etmeyi ve logoyu bi tık büyütmeyi göze almalısın bence :)