BedirhanKorkmaz adlı üyeden alıntı

olay din meselesi değil daeş/pkk gibi terör örgütleri yapmıştır. (şahsi düşüncem)

erdalmedet 'in resimli örneğindeki sığırı napacağız? Bu yapılanları bile destekleyen sözde müslüman gerici gerzek topluluğu var kabul edelim biz eski Türkiye değiliz. Araplaşıyoruz uğraşmamız gereken onca konu varken saçma sapan bir şeylerle "1 Ocak Kutlanmalı mı? Mini elbise giymesinler,Atatürk yahudiydi,Atatürk dine zarar verdi,Hükümet istifa vs " uğraşıyoruz.Biz önce bi kendimizi bulalım Türk olalım, din kişisel bir inanç meselesidir yani ben Müslümanım bu beni ilgilendirir ha tebliğ ederim anlatırım ama dayatmam mikrofonu elime alıp insanların açığını aramam ölmüş kişilerle uğraşmam (Ahsen medya gibi ucubeler) olay din meselesi değil diyorsunuz ya işte tamda bu noktaya parmak basalım olay din meselesi. Din;İslamiyetle alakası olmayan kişilerin elinde,insanların temiz duygularını kullanıp bu kadar tehlikeli varlığa dönüştürebilen bir sorun bu Burada yazdıklarım senin şahsına değil kesinlikle yanlış anlama sadece Olay din meselesi değil dediğin için alıntıladım.
tek ve basit bir Çözüm önerim var
Kapatın tüm tarikatları atın içeri sahte hocaları çözün sorunu destek vermeyin şu dini kullanan mahlukatlara biri devletin 30 yıl anasını belledi diğerleri Cumhuriyeti yıkmak için uğraşıyor.Askeri vatan haini görüyor(ister inanın ister inanmayın bu gerçektir 15 Temmuzdan sonra bazı cemaatlere bağlı kişilerle konuştum ve adam bunu direkt demesede dolaylı yolla söyledi )bu kadar tehlikeli bir oluşum bunlar.