WpÖmerFaruk adlı üyeden alıntı

Ayda 500k ile minimum 40bin tl hedefiniz var öyleyse? Bence biraz daha araştırın ve bu işlerin ha deyince olmayacağını fark edin. Aylık 2000tl editörlük konunuzun başlığı ama bu 500K-1M ziyaretçi varsayımıyla. Ben sizin projenize girsem 1 yıl sonra bana 2000 TL veremeseniz ne olacak? Ki bu büyük bir ihtimal. Bu iş zannettiğiniz kadar kolay olsa sadece şu forumda bile aylık 1-2-3 milyon ziyaretçiden fazlasıyla ilgilenen arkadaşlar var. Herkes zengin olurdu :) Amacım hevesinizi kırmak değil ancak bence daha somut verilerle ve daha cazip şekilde gelin. İşiniz daha kolay olacaktır eminim.

Ömer bey bugün kü oyunlar için video çeken kişilerden illa ki haberiniz vardır.Aylık 15-20 bin dolar kazanıyorlar.Yaptıkları tek şey oyun oynarken komik bir şeyler anlatıp video çekmek.Hakkıyla kod yazan kişiler için bence gayet makul çünkü bu kurulacak 20 kişilik ekiple hedef sağlam bir kaynak olmak yazılım alanında.Ve ingilizce çeviri de olacağı için 1000 k ulaşılabilir bir hedef.Ben konuyu takipte kalacağım.Somut veriler demişsiniz 500k ya 1000k ya nisan ayında ulaşılabilir.Bu yüzden dediğim gibi yine takipteyim.