Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Artık bir şeylere DUR demenin vakti çoktan geldi, fakat bana dokunmayan YILAN bin yaşasın zihniyetiyle daha çok felaketler yaşanır. AŞAĞILIK insanların AŞAĞILIK siyasetleri yüzünden, binlerce insanımız öldü ve bu gidişle ölmeye de devam edecek (edeceğiz)!
Milleti birbirine kırdıran, DİN ile insanların beynini kazıyanların sonu gelsin artık!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaş ne kadar boş insanlar var şu dünyada.. Kardeşim biriniz de teröriste, terörü getirene, terörü destekleyene birşey deyin yahu ? Olay olmuş, kimisi diyor devlet yaptırdı, kimisi diyor Din. Şimdi ağzımı bozmak istemiyorum da. Bu olayın Dini Mübin İslam ile ne alakası var. Sizin din ile ilgili probleminiz nedir yahu ? İşiniz gücünüz DİN. Bu Ülke DİN'den çok çekti diyor. Tövbe estağfirullah. Dinsiz adam lazım senin başına zaten. İnşallah DİNİ Mübin İslam sizlerin gözü önünde yücelecek, ve sizde eminim ki Hz. Mehdi A.S. indiğinde tam karşımızda olacaksınız ve o zaman size İslam'ın güzelliklerini öğreteceğiz..
Bu sözlerim ile kesinlikle bu teröristi desteklemiyorum, bunu yapanın da yaptıranın da ALLAH Belasını versin. Ama bu olayın DİN ile ne alakası var yahu. Terör saldırısı. Şehit Olana ALLAH Rahmet eylesin.
Son Söz : ben müslümanım ama kusursuz değil.bir yanlış yaptığımda beni suçlayın islam'ı değil. ben kusurluyum ama islam değil.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
O Gece Reina yanından geçecektik o saatlerde trafik vardı herkes dönen oldu millet dönmeye başlayınca bende döndüm trafik var diye döndüğü sanıyordum dönüşte yollar kilitti, asıl olayı gece 3 öğrendim çok acı bir durum
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Master Advisor
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Post'ların hepsini okudum da ülke olarak bitmiş vaziyetteyiz. Birlik mesajı veren sayısı ne kadar az. Herkez bir suçlu peşinde. Yazık güzel ülkemize..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Şu pisliği yazan kütlenin, reinada 39 kişiyi öldüren aşağılıktan hiçbir farkı yok bana göre.
1 kişi bu mesajı beğendi.