Hocam hayırlı günler,
Öncelikle yeni alanlara atılıyorsunuz. sabırlı olmalısınız. ben c# tavsiye ederim. nedeni ise nesne tabanlı programlama yapabilir mvc ile katmanlı mimarilere geçebilir bu alanlarda kendinizi geliştirdikten sonra giriş seviyesinde html ve css bilgisi, javascript - jquery (iyi düzeyde bilmeniz sizin yararınıza olacaktır.) ile asp.net ile internet projeleri geliştirebilirsiniz. Programlama dillerinin ucu bucağı yoktur. kendini ne kadar geliştirirsen her yazdığın kod o kadar keyif verir insana.
İnternetten para kazanmanın keyfine vardıktan sonra oyun dünyasına bakmayacaksınız bile.
Eğer oyun kodlamak istiyorsanız "unity" tavsiyemdir. ama oyun tamamen ekip işidir. sesçisi ayrı grafikçisi ayrı - kodlama tamamen size kalacaktır. bu bahsettiğim diğer 2 alanı da kendim yaparım diyorsanız basit 1 oyunu kusursuz ve eksiksiz olarak çıkartmanız nereden baksanız 5-7 ay alacaktır diye tahmin ediyorum.
Bu konularda karar verirken geliştireceğiniz uygulama - site - oyun geliştirme süreci ve kazanç hesaplarınızı yapıp karar vermelisiniz. 5 ay da geliştirebileceğiniz bir oyunmu yoksa ayda 1 - 2 site kodlamak mı daha kazançlı olacaktır. tüm bunları düşünüp bir yola girmelisin.
Yolun açık olsun hocam Hukuk hayatında da teknoloji dünyasında da başarılar dilerim.