Geçmişe yönelik oynanmış ve bitirilmeye ramak kalmış olan bu oyun eğer farkındaysanız İSLAM'ın kalesi, %99'u Müslüman olan Büyük TÜRKİYE'nin üzerine oynanmaya çalışılıyor.
Söyler misiniz Müslümanların çoğunluk olduğu hangi ülkede kargaşa yok ?
Karışıklık yok ?
Evet söyleyebileceklerinizi tahmin edebiliyorum.

Bu oyunda iki seçenek vardır.

Ya onların istediği gibi olursun onlar otur dediği zaman oturur kalk dediği zaman kalkarsın ve bu onların yönetimine girmekten başka bir şey değildir.

Yada hakikatleri haykırır, oyuna uymazsın ve aşağı indirilirsin. Tıpkı, Menderes gibi, N.Erbakan gibi, Mursi gibi.. ve daha niceleri (ALLAH onlardan razı olsun.)

Bu istediğini indirip istediğini çıkara bildiğini sanan gücün karşısında duran tek güç Büyük Türkiye'dir. Boyun eymedi, Hakikatleri haykırdı, Zulme sessiz kalmadı.

15 Temmuz bunun en açık örneğidir.

Bu zorlu mücadeleyi BİRLİK olmadan, BERABER olmadan başarmamız zor.

Yıllardır canımız yanıyor, askerimiz, polisimiz ŞEHİD ediliyor. Dediğimiz gibi bu zorlu bir süreç. Ve onlar vatanları bölünmesin diye müdafa ederken ŞEHİD oldular. (ALLAH onlardan razı olsun.)

Eğer biz birlik olmazsak ve VATANIMIZA sevdamız vardır ne de ŞEHİDİMİZE saygımız.

Bugün daha önce Batıya lanse etmek istediklerini Türkiye'ye etmeye çalışıyorlar. İSLAM'ı terör olarak göstermeye çalışıyorlar.

İSLAM ile terör bir araya asla gelemez.

Reina'da olan saldırıda hayatını kaybedenler için sanki bunların sorumlusu İSLAM'mış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Bu bölücülüktür, ŞEHİDlere ihanettir, insanların acısına saygısızlıktır. Ve en önemlisi İSLAM'ı haksız yere kötü göstermektir.

Halbuki İSLAM'da terörün yeri yoktur! Size Timurtaş Hocanın Vaazından 1.46sn lik bir kısmı izletmek istiyorum.

Sizden ricam bu tür PROPAGANDALARA inanmayın. Kimse terör'den Müslümanlar kadar çekmedi. Çünkü terörün asıl amacı İslam'ı kötü göstermektir veya yok etmektir. Terör ise batının bir maşasıdır.

Biz Bölünürsek Kaçacak ne Yerimiz ne de Niyetimiz var. Lütfen Birlik olalım, Beraber olalım, Vatanımıza Sahip çıkalım.