lostyazilim

hit nasıl çekilir?

29 Mesajlar 3.283 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar bu durumu hep merak ederim gerçekten hit nasıl çekilir?

Forumda olsun başka platformlarda olsun işte adamlar günlük 30k 40k işte şu kadar günlük hitim var diyor fakat bu hit konusunda sürekli özgün yazı girip google aramalarından hit gelmesini mi beklemek gerek yoksa sosyal platformlarda yazıları sürekli paylaşıp hit çekmek mi gerek?

Size göre en iyisi ve sürekliliği olan nedir? Sizce yüksek beğenili bir sosyal medya sayfası mı alıp hit çekmeliyiz yoksa sürekli özgün yazı girip arama motorlarında index alıp hitin gelmesini mi beklemeliyiz?

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar da yorum yaparsa acemi olarak bizlerde bilgilenmiş oluruz şimdiden teşekkürler :)

wmaraci
reklam

mahsum mahsum Taklitler Aslını YÜCELTİR Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafiker, İnternet Girşimcisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1029
  • Beğeniler 318 / 313
  • Ticaret 8, (%100)
Çok tercübeli değilim ama yinede bence googleden çektiğin hit sosyal medyadan çektiğin hitten daha değerli zaten googleden çektiğin hitin adı bile bir ayrı güzel :D "Organik"

Ayazzz Ayazzz barış ve huzur istiyorum Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek resepsiyonist
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 73 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
hiç yok deme hit çok!

sosyal medyada örgütleneceksin kardeşim , ben çok yararını gördüm , facebook'a falan reklam verebilirsin müthiş faydası var tavsiye ederim

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Google'ye ayak uydurmak çok zor be hocam. Dün işe yarayan teknikler bugun yaramıyor.

Bide google herşeyi kendi kullanmaya başladı. Yemek tarifi sorgusu yapıyorsun Brain le siteye girmeden gösteriyor içeriği. Bunun gibi bir sürü şey var.

Sürekli sıra değişimleri, Sıralama değişmese bile anlamsız şekilde gelmeyen hit.

Hergün Standar hit sayısı , 3k hitiniz varsa sürekli hit bu çevrede dolaşıyor. Adsense de aynı durum mevcut. To yükselir, TBM düşer, TBM yükselir To düşer. Sanki dersin ki, Demiş bu siteye gunluk 10 lira yeter. illa ya 9-11 aralıgında gün son buluyr. Tuhaf hocam tuhaf..

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)

mahsum adlı üyeden alıntı

Çok tercübeli değilim ama yinede bence googleden çektiğin hit sosyal medyadan çektiğin hitten daha değerli zaten googleden çektiğin hitin adı bile bir ayrı güzel :D "Organik"

hocam o konuda haklısınız google hiti hepsinden üstün ancak o hiti çekmek için neler yapılmalı o konuda sıkıntı var :)
mahsum

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)

Ayazzz adlı üyeden alıntı

hiç yok deme hit çok!

sosyal medyada örgütleneceksin kardeşim , ben çok yararını gördüm , facebook'a falan reklam verebilirsin müthiş faydası var tavsiye ederim

hocam facebook reklam veriyorum zaten ancak pek bir getirisi yok
Ayazzz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Google'ye ayak uydurmak çok zor be hocam. Dün işe yarayan teknikler bugun yaramıyor.

Bide google herşeyi kendi kullanmaya başladı. Yemek tarifi sorgusu yapıyorsun Brain le siteye girmeden gösteriyor içeriği. Bunun gibi bir sürü şey var.

Sürekli sıra değişimleri, Sıralama değişmese bile anlamsız şekilde gelmeyen hit.

Hergün Standar hit sayısı , 3k hitiniz varsa sürekli hit bu çevrede dolaşıyor. Adsense de aynı durum mevcut. To yükselir, TBM düşer, TBM yükselir To düşer. Sanki dersin ki, Demiş bu siteye gunluk 10 lira yeter. illa ya 9-11 aralıgında gün son buluyr. Tuhaf hocam tuhaf..

haklısınız hocam 1 kaç gün önce bir yerde bunu okumuştum ilerde google artık bilgi sitesi gibi olacak kullanıcı aradığını googleden edinecek ve diğer tüm sitelerde googl e için uğraş verecek buna benzer ve site sahipleri çok zor durumda kalacak gibi bir yazı okumuştum. Gerçekten durum öyle siteye özgün kaliteli içerik mi girelim hit mi çekelim google algoritmasıyla mı uğraşalım ne yapalım bilemedim

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Facebook reklamının getirisi olmadığını düşünüyorsan, facebook reklam ayarlamalarını doğru yapamadığın aşikardır dostum. Reklamda kullandığın görsel ile önce kitleyi sayfanda toplamalı, sonra içerik sponsoru basarak internet sitene aktarmalısın. Facebook'ta olduğun kadar instagram, twitter, pinterest, linkedin, google plus, youtube gibi tüm mecralarda da aktif olmalısın. Seni bir kaç farklı platformda gören, "takipçin" haline gelecektir.

Google aramalarında çıkabilecek içerikler hazırlamak da biraz tecrübe gerektiriyor. Sosyal medyadan gelen kullanıcılarının hangi içerikleri sevdiğini analiz edip, o alana yönlenerek, o alan da özgün ve kaliteli içerikler hazırlaman zaman alacaktır. Ancak zamanını alacak olan bu analiz, internet sitenin de tüm geleceğini belirleyecektir.

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
cnrsgr anladım hocam teşekkürler bilgi için.. İmzamdaki sitenin facebook sayfası var ve sizce bu sayfanın ilk başta tanıtımını mı yapayım yoksa güzel bir içeriğin reklamını mı yapayım?

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Daha önce de bu tarz bir yorum yaptığınızı hatırlıyorum ama bence yanılıyorsunuz. Çünkü google bir "arama motoru"dur. İşlevi, aradığınız bilgiyi size ulaştırmaktır. Size bir linke girip, o linkte aradığınızı bulmanızı sağlamak değildir amacı. Zaman içerisinde gelişerek, çok daha farklı konseptlere bürüneceğini öngörsem de, Webmaster kategorisinde yayınladığı youtube videoları ile bu düzene sadık kalacaklarını sürekli olarak vurgulamaktalar.

Ha, adsense gelirleri hakkında bir yorum yapamayacağım, çünkü henüz bir adsense kullanma gibi bir tecrübem olmadı :))

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al