lostyazilim

hit nasıl çekilir?

29 Mesajlar 3.292 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Google her alanda ufaktan ufaga bilgiyi kendi vermeye başladı zaten.

Siz sadece farkında değilsiniz. Ha belki de ben bilinçli bir arama motoru kullanıcı oldugumdan kaynaklanıyor bilmiyorum ama kesinlikle google kendi işini kendi görüyor.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Docker+Bot+Modelleri&tbm=shop

Sence bu sayfa dururken gidip bir bloga girer mi kullanıcı ? Şahsen ben girmiyorum cnrsgr

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
reklam

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

tecnomedya adlı üyeden alıntı

cnrsgr anladım hocam teşekkürler bilgi için.. İmzamdaki sitenin facebook sayfası var ve sizce bu sayfanın ilk başta tanıtımını mı yapayım yoksa güzel bir içeriğin reklamını mı yapayım?

Sayfanızın tanıtımını yapmak, hedeflediğiniz kitleyi avucunuza almak gibi tabirlenebilir. Avucunuza aldıktan sonra, ister sevin, ister gıdıklayın :)

İçerik hiti için her ne kadar acele ediyor olsak da asıl sıralama şu şekilde olmalı diye düşünüyorum;

Kaliteli içerik -> Takipçi kitlesi -> Maksimum hit :)

Farazi Farazi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 157 / 54
  • Ticaret 3, (%100)
Mağara_Adamı

Farklı bir bakış açısıyla pastadan pay alınabilir bence.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=hangi%20renk%20bot

https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/sizce-hangi-renk-bot-almaliyim-392433.html
MagaraAdami

kişi bu mesajı beğendi.

www.parapratik.com

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
cnrsgr anladım hocam teşekkürler desenize yolumuz çok çok çok uzun :)

wmaraci
wmaraci

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

işte birde işin "Aranma Sayısı" Var.

Bot Medelleri vs Hangi renk Bot.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Farazi Farazi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 157 / 54
  • Ticaret 3, (%100)
Mağara_Adamı dediğiniz gibi belkide ayda 10 defa aranan bir kelimedir. Temsili olarak yazmıştım. :) Ama yüksek aranma hacmine sahip seçenekler mutlaka vardır.
MagaraAdami

kişi bu mesajı beğendi.

www.parapratik.com

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
Farazi yüksek aranma hacmi olsa bile google bu tarz aramaları hep kendi bünyesinde bulundurup kullanıcıya sunacak. Tam detayını bilmiyorum ama ilerde site sahipleri gerçekten çok zorlanacak bu kesin
Farazi

kişi bu mesajı beğendi.

Sercancetin Sercancetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 55 / 63
  • Ticaret 9, (%100)

tecnomedya adlı üyeden alıntı

haklısınız hocam 1 kaç gün önce bir yerde bunu okumuştum ilerde google artık bilgi sitesi gibi olacak kullanıcı aradığını googleden edinecek ve diğer tüm sitelerde googl e için uğraş verecek buna benzer ve site sahipleri çok zor durumda kalacak gibi bir yazı okumuştum. Gerçekten durum öyle siteye özgün kaliteli içerik mi girelim hit mi çekelim google algoritmasıyla mı uğraşalım ne yapalım bilemedim

zaten böyle olursa yemişim google nı botlarını engelleriz olur biter. Sosyal medyadan çekeriz tabi biraz çetrefilli olur ama google niye çalışalım sonuçta

Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
SercanÇetin aynen haklısınız hocam onedio gibi yaparız bizde adamlardan sırf sosyal medyadan geçiniyor :)

Gokhan0719 Gokhan0719 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sıvacı ustası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 29 / 81
  • Ticaret 11, (%100)
tüm yorumları okudum tecrübeli ve bir şeyi gören bir site sahibi olarak size şunu söyleyebilirim.

googlenin site sahiplerine dediği şudur: sitene günlük %100 özgün makaleler gir öyle makaleler olsun ki önce sen sev sonra işi işi bize bırak sen sadece çalış diyor. Tabi sosyal medyayla sitenizi güçlendirebilirsiniz ama ilk hedef google olmalı. Google bir siteyi rezilde eder verizde.

Olayı kafanızda şu şekilde canlandırın. Gittiniz bir caddeye bakkal dükkanı açtınız aynı caddede başka rakiplerinizde var müşterileriniz sizi tanıyıncaya kadar güler yüz ve ilgi ile yavaş yavaş popüler ve iyi bir esnaf olursunuz site işide böyledir.

Google Bot bir insan gibi düşünür sitenize gelir + ve - yönlerinizi görür her sitenin + ve - yönleri vardır illaki eğer siteniz + yönünde ağırlık basıyorsa, vede içeriğiniz sağlamsa google bot şu kararı verir eleman çalışmış der ve üst sıralara çıkabilirsiniz buda hit demek oluyor.

Bir çok arkadaşımız şu yüzden kayıp ediyor sanki tabakhaneye b... yetiştirir gibi merdiven altı aslı astarı olmayan makaleler giriyor sanki acele acele yayınladığı uydurma makale onu zirveye taşıyacak.

kısaca arkadaşlar sitenizle ilgilenin günlük makalenizi girin ve sabırlı olun istediğinizi seviyeye gelmek senelerinizi alabilir ama başarıya giden tek yol budur.
Farazi argaz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al