Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
işte birde işin "Aranma Sayısı" Var.
Bot Medelleri vs Hangi renk Bot.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
tecnomedya adlı üyeden alıntı
haklısınız hocam 1 kaç gün önce bir yerde bunu okumuştum ilerde google artık bilgi sitesi gibi olacak kullanıcı aradığını googleden edinecek ve diğer tüm sitelerde googl e için uğraş verecek buna benzer ve site sahipleri çok zor durumda kalacak gibi bir yazı okumuştum. Gerçekten durum öyle siteye özgün kaliteli içerik mi girelim hit mi çekelim google algoritmasıyla mı uğraşalım ne yapalım bilemedim
zaten böyle olursa yemişim google nı botlarını engelleriz olur biter. Sosyal medyadan çekeriz tabi biraz çetrefilli olur ama google niye çalışalım sonuçta
Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sıvacı ustası
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
tüm yorumları okudum tecrübeli ve bir şeyi gören bir site sahibi olarak size şunu söyleyebilirim.
googlenin site sahiplerine dediği şudur: sitene günlük %100 özgün makaleler gir öyle makaleler olsun ki önce sen sev sonra işi işi bize bırak sen sadece çalış diyor. Tabi sosyal medyayla sitenizi güçlendirebilirsiniz ama ilk hedef google olmalı. Google bir siteyi rezilde eder verizde.
Olayı kafanızda şu şekilde canlandırın. Gittiniz bir caddeye bakkal dükkanı açtınız aynı caddede başka rakiplerinizde var müşterileriniz sizi tanıyıncaya kadar güler yüz ve ilgi ile yavaş yavaş popüler ve iyi bir esnaf olursunuz site işide böyledir.
Google Bot bir insan gibi düşünür sitenize gelir + ve - yönlerinizi görür her sitenin + ve - yönleri vardır illaki eğer siteniz + yönünde ağırlık basıyorsa, vede içeriğiniz sağlamsa google bot şu kararı verir eleman çalışmış der ve üst sıralara çıkabilirsiniz buda hit demek oluyor.
Bir çok arkadaşımız şu yüzden kayıp ediyor sanki tabakhaneye b... yetiştirir gibi merdiven altı aslı astarı olmayan makaleler giriyor sanki acele acele yayınladığı uydurma makale onu zirveye taşıyacak.
kısaca arkadaşlar sitenizle ilgilenin günlük makalenizi girin ve sabırlı olun istediğinizi seviyeye gelmek senelerinizi alabilir ama başarıya giden tek yol budur.
2 kişi bu mesajı beğendi.