Foruma bazı meslektaşlarımın adsense optimizasyonlu wordpress teması adı altında koyduğu bütün temaları unutun. Bu temayı görüp incelediğiniz zaman ve diğer kullanan kişilerin adsense kazanç tablolarını gördüğünüz zaman dediklerimi bir kez daha düşüneceksiniz.
Temanın Genel Özellikleri;
1. %100 Adsense reklam yerleşimine sahiptir. Tamamen tıklamaya yönelik bir tasarımdır. (İstek doğrultusunda daha farklı yerleşimler tarafımca yapılabilir.)
2. %100 Seo optimizasyonu yapılmış bir temadır. (Şuan alanında en iyi puanlamaya sahip temadır.)
3. Kolay arayüz.
4. WP panelinden kolay ayarlanabilir menüler.
5. Responsive dizayn, mobil uyumluluk.
6. Siteyi ve sunucuyu yormayacak türde kodlama (.js.. kullanmadığımız için süper ötesi hızlı)
7. 0 Eklenti Kullanımı.
8. Geliştirilebilir kod yapısı.
9. Font ikonlar ile tamamen grafiksiz tasarım.
10. Temayı sürekli güncelleme garantisi (tarafımca)
11. Bootstrap ile günümüz kodlamasına uygun HTML5 yapısı.
Google Pagespeed kanıtları: KANIT1 | KANIT2
İşte temanın can alıcı noktası. Buyurun;
Şimdi gelelim merakla beklediğiniz bölüme. Arkadaşlar öncelikle bu temayı satışa sunmadan önce tanıdık birkaç müşterime bu temayı kullanmalarını ve adsense gelirlerinin %50-%100 artacağının garantisini verdim. İlk söylediğimde fazla inanmak istemeselerde, daha sonradan temayı kurunca ve temanın tıklamaya yönelik olduğunu görünce bana hak verdiler ve kazançlarının dediğim ölçüde arttığını teyit ettiler. Birkaç ss alıp bana atmayı da ihmal etmediler, kanıtlar hemen alt kısımdadır.
[CENTER]
(..ve size şöyle bir garanti veriyorum, temayı sitenize kurduğunuz taktirde 1 ay boyunca rutin sitenize çalışmalara devam ederseniz ve kesintisiz bu temayı sitenizde kullanırsanız kazançlarınız %50-%100 arası artacaktır. Artmadığı taktirde temanın ücreti tarafımca size iade edilecektir..)
---> Temanın [B]DEMO görünümü için Tıklayınız. <---[/B][/CENTER]
Ücretlendirme ise şu şekildedir;
1 Adet Lisans 30TL
2 Adet Lisans 55TL
3 ve üzeri Her Lisans +20TL (3Lisans:60TL, 4Lisans:80TL..)
Ödeme seçenekleri: Garanti | EnPara.com
reklamajansi724@gmail.com üzerinden mail atabilir ya da isterseniz aynı adres üzerinden Skype aracılığıyla bana ulaşabilirsiniz.
Olumlu olumsuz her türlü değerli yorumunuzu istiyorum, bol kazançlar şimdiden..
Temaya yakın tarihte gelecek olan güncellemeler;
1. İsteğe bağlı slider.
2. Mobil arayüzün tamamen geliştirilmesi, açılır nav-menu eklenmesi.
3. Tema Paneli (Sınırsız renk seçeneği + kolay reklam kodu eklemek için alanlar.)
Son Güncelleme Tarihi: 26/11/2016
Yapılan Güncellemeler;
1. Mobilde ki post resimlerinin boyu düzeltilmiştir.
2. Yorum kısmında ki düzensiz yükseklik hatası tamamen giderilip, iyileştirilme yapılmıştır. (Eski Hali / Yeni Hali)
3. Tamamen kazanç odaklı reklam alanlarının temaya optimize edilmesi.
4. Tema alt yapısının güçlendirilmesi, hatalı margin/padding değerlerinin düzeltilmesi.
5. Bootstrap ızgara yapısının tema üzerinde iyileştirilmesi.
6. Mobil uyumluluğu geliştirildi. Menü kısımları mobilde etkinleştirildi, mobil reklam alanı eklendi. (bknz: Resim)
Müşterilerimden;
İyi satışlar hocam