miskin adlı üyeden alıntı
Lütfen yanlış anlama, böyle bir proje anlatıldığı kadar kolay olabilir mi? Eğer ciddi manada bu konuda kafa yoracak iseniz, Onedio gibi bir platformun ne kadar zaman içinde bu aşamaya geldiğini düşünmek gerek. Sonuçta henüz başında bir siteye kimsenin gelip içerik gireceğini şahsen düşünmüyorum. Yine de dilerim ki sizin için iyi olur.
Bakalım zaten maddi konuda pek bir sıkıntımız yok :) Hayırlısı diyelim. Team eklentiler vs alınır yani sorun değil. Teşekkürler değerli yorumun için.
Peki çok teşekkrler yorum için :) Zaten eher projenin başında başarmazsın, bu işi bırak diyenler olacaktır diye pek anlam ifade etmedi.
Size bir söz hatırlatayım:
"En büyük başarısızlık vazgeçmektir..."
cnrsgr adlı üyeden alıntı
ofpof.com uzun bir süre bahsettiğiniz sistemi kullandı. İçerik yazanlara halen ödeme yapıyor mu bilmiyorum. Ama işiniz çok zor, bol şans :)
Sisteme bakıp inceleyeceğim. Sağolun bilgilendirme için. Aslında onlarınki çok karışık geldi. Yinede teşekkür ederim yorumunuz için.
aslıdna yorumu pek anlamadım. Ama evet içerik ekle kazan sitemi var. Ödemeleri de kesinlikle yapacağımızı arkadaşlarla kararlaştırdık. Son anda eklenen bir şeydi bu aslında. Ama en ço katkı sağlayacak şey de bu.
AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
Dediğin şeyin çok daha gelişmişini yapmak üzereyim :) Yakında 3. yaşına girecek olan sitemde yakında bu şekilde sisteme geçireceğim. Sistemin 2-3 fonksiyon eksiği dışında herşeyi tamam. Bu sistemi yaklaşık 1 ay gibi bir sürede tamamladım. Görünüşe bakılırsa kodlama bilgin yok, bu yüzden php uzmanlarından profesyonel destek almanı öneririm. Öbür türlü
gaste 'nin dediği gibi bu işlere hiç girme.
Anlıyorum özelden bahsedermsiiniz bu sistem hakkında görüntüler vs. Bilgilendirme yaparsanız çok memnun kalırım. Merak ettim açıkçası.