Tebrikler güzel makale olmuş.. .
Bende 2 yıldır yazıyorum. Aslında benimki biraz ilginç başladı, yani yazı yazmak için başlamadım bu işe, bilişim sektörüne olduğum için her gün başka işler, başka deneyimler ve başka konularla ilgilendiğimden dolayı bunları bir gün unuturum ve bir daha yaptığım çalışmaları hatırlayamam niyetiyle tüm bildiklerimi bir çatı altına toplamak amacıyla bir blog açtım. Toplam 12 yıllık bilişim geçmişim var ve ben sadece son 2 yıllık işlerden bazılarını ekleyebildim bu açtığım blog'a. Şimdi pişmanım keşke daha önce yazmaya başlasaydım, belki o zaman tüm deneyimlerimi, uğraştığım onca ilginç işlerin çetelesini tutabilirdim bu sayede.

Yazdığım ilk konuyu hatırladım şimdi, ilk başlarda 1-2 yorum gelmişti ve hoşuma gitmişti çünkü ben bunu gerçekten çok okunsun ve çok hit olsun diye yazmamıştım. Sonra bir gün yazdığım konuyu google da arattım ve ilk sıraya çıktığını gördüm hoşuma gitti sonra aynı konunun değişik versiyonlarını yazdım konu tutmuştu çok okunmaya başlamıştı. Buna bağlı olarak yorumlarda artıyordu. Bazı yorumlara sinir oluyordum, bazıları da komikti örnek;
-Gardaş şimdi bunu anladım ama çalıştıramadım bi el atsan
-Link gebermiş!
-AQ adam mı kandırıyonuz!
Vs.
Ama bunun yanında olumlu yorumlarda geliyordu ve mutlu oluyordum aslında hala yorumlar geliyor ama sizin de dediğiniz gibi verilen o kadar emeğe ve gösterilen çabaya göre sıfır.
Bazen yabancı blogları takip ediyorum kıytırık bir konuya bile yüzlerce yorum yapılıyor belki de bizim güzel insanlarımız bu konuda hassas değil.
Yine de her şeye rağmen yazmak güzel ve eğlenceli bunun yanında bazen de ciddi zaman kaybına neden olmuyor da değil.
Neyse bu kadar geyik yeter gece vakti :)
Saygılar herkese.