Google politikalarında hangi durumlarda nasıl bir yol izleneceği kalın hatlarla belirlenmiş durumda. Kullanıcılara düşen de bu politikaları okuyup, anlamak ve aykırı davranışlarda bulunmamak. Size gelen bu mailde zaten açıklama da var, "geçersiz tıklama etkinliği" yani daha fazla kazanmak için sahtekarlık.
Google tüm servisleri ile ilgili mantıklı açıklamalara geri dönüş yapıyor. Dün Google Dublin ekibinden Moris Kastro bunu samimiyetle açıkladı ve ben tecrübelerime dayanarak doğruladım. Diyor ki Moris;
- Bize gelen maillerde genelde insanlar şöyle diyor:
- Ya ben bişey yapmadım, ya valla bişey yapmadım ama böyle oldu. Ya hesabımı açın nolurr.
Bu tarz mailleri google ekibi değerlendirmeye almıyor, haksızlar mı?
Google tüm servisleri ile ilgili mantıklı açıklamalara geri dönüş yapıyor. Dün Google Dublin ekibinden Moris Kastro bunu samimiyetle açıkladı ve ben tecrübelerime dayanarak doğruladım. Diyor ki Moris;
- Bize gelen maillerde genelde insanlar şöyle diyor:
- Ya ben bişey yapmadım, ya valla bişey yapmadım ama böyle oldu. Ya hesabımı açın nolurr.
Bu tarz mailleri google ekibi değerlendirmeye almıyor, haksızlar mı?
İşte bunu bildiğim için sizden izlenecek adımlar konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Son günlerde "hafif" artışlar vardı ziyaretçi oranında bunun üzerine gittim reklamları azalttım ufak tefek kendi tıklamamla da olacak şey değil, tıklamam da bilinçli olarak kendi reklamlarıma.