Aynısı benim başıma şu şekilde geldi;

Uzun süredir süperonline kullanıyordum.Digitürkten aradılar ve ortak kampanya başlatmışlar.Ayda sadece faturama ek 5tlye digitürk alabileceğim söylendi.Hiçbir aktivasyon kurulum bağlantı ücreti falan alınmayacağını özellikle sormama rağmen tek fatura geleceğini belirttiler.Telefondaki eleman inandırmak için yemin bile etti.Özellikle sordum ses kaydı oluyor ileride bir sorun çıkarsa bunu kullanırım diye.Kabul ettikten sonra sonuç aşağıdaki gibi;

1-) Çanağı bağlamaya gelen eleman 30lira ücret istedi ayak üstü tartışma sonucu neyse dedim uzatmadım 30tl ödedim.

2-) Ayda 5tl gelecek olan fatura 2 ay sonra 45TL olarak geldi.Damga vergisiymiş herne haltmış.Üstelik özellikle sormama rağmen digitürk faturası ayrı süperonline ayrı geliyor.

3-) Yalın Adsl olduğu için + 15tl ücret varmış yani 5tl dediği digitürk 20TL oldu.Tv hizmeti veren firmanın yalın adsl ile ne alakası var onuda çözebilmiş değilim.Bu parayı süperonline alsa anlarım.

4-) Defalarca aramama rağmen bayilik verdikleri elemanın bilgisizliği nedeniyle bu sorun oluşmuş kendileri gereken cezayı vermiş.Madem öyle kapatmak istiyorum dediğimde 280küsür lira ücret çıkardılar.

5-) 3. ayın sonundan itibaren fatura sabit 20TL gelmeye başladı.Ve sadece HD kanallar var başka birşey yok bunu zaten normal uyduda veriyor.

6-) 1 sene sonra 90 lira fatura geldi.Aradım bu nedir diye Çaykurizesporun maçını 70TLye satın almışım.Resmen şaka gibi neyle almışım diyorum kredi kartınızla almışsınız diyor.Be arkadaş benim kredi kartım yokki diyorum halen anlatamıyorum.

7-) Uzun uğraşlarım sonucu genel müdürlüklerine bağlanıp sorunu düzelttirdim.Faturayı tekrar düzenlediler.

8-) Ve mutlu son taahüt bitti kurtuldum.Bayiye gidip cihazı kumandayı herşeyi teslim ettim.Bir hafta sonra arayıp halen şu pakete geçirelim diyor (Şimdi ben sana geçireceğim dememek için zor tuttum kendimi) cihazımı teslim ettim diyorum halen önemli değil arkadaşlar kuruluma gelirler diyor.Be arkadaş çanağın bile yönünü değiştirmişim halen tekrar paket satmaya çalışıyorlar.

Siz siz olun hepsinden uzak durun.Bundan sonra hayatta taahütlü veya böyle paketmiş digitürkmüş bişeymiş kesinlikle almam çevremede aldırtmamak için elimden geleni yaparım.

Aynı zamanda faturalı hat kullanımınada karşıyım ayda 30tlye 10gb internet her yöne 1500dk 5000sms vermek için her hafta arıyorlar.Kabul etsem eminimki faturam sürekli çeşitli sebeplerle yüksek gelecek.Faturalı hat soyulmaya açıktır.