Şuan Firma olarak geciyor burdaki konuşmalarda benim hizmet aldıgım zamanlar profil backlink yapıyordu sadece ve yaptıgı işlemden dolayı sitem sürekli geriledi ve kendisine bunu belirttigim zaman kendisinin seo cu olmadıgını ve sen bunu istedin bende yaptım.Sitenin gerilemesi beni ilgilendirmez gibi kelimeler kullandı.
Ardından profil backlink oto kasan scritpler var sizlerinde bildigi gibi bir firmadan satın aldım ve kendim profil backlink girmeye başladım ama radoy yaptıgı gibi siteyi bilmeden size 5k uygulayalım ardından bilmem 2k uygularız gibi degil.Hergün 50 profil kaydederek gittim ve faydasını gördüm neden kaydedecegim siteleri kendim secerek yaptım onların yaptıgı gibi al bir liste oto yapsın 1 gün içinde alın size seo çalışması diye sundular.Özellikle benim gibi işi bilmeyen veya yeni başlayan kişiler için kısa süre faydalı gibi gözüksede anında gerilemeye başlayacaktır imza linklerindeki kelimelerde siteleriniz.
Ve bu radoy arkadaşa paramı iade etmesini istedim ve dalga gecti ben aldıgımı bilirim dercesine, yani belirtmek istedigim bırakın bunların firma filan olması yok ortada.Ozamanda söyledim kendisine helal etmiyorum diye burdanda tekrarlıyorum helal etmiyorum verdigim üçreti hepsi msn kayıtlarımda var konuşmalarımın gerekirse burayada atabilirim ama size önerim ortada firma filan yok basit işlemler için boşuna harcama yapmayın derim sizinde oto yapabileceginiz şeyleri seo çalışması diye size satmalarına izin vermeyin biraz araştırın onların yaptıklarını kendinizde yapabilirsiniz.
Güzel forumlar..