Arkadaş yukarda araştımadan yazmayın demiş. Bizzat kazıklandık diyoruz neyini araştıracağız ki.
Ben kendim uzun zamandır seo ile uğraşıyorum. (Sadece Kendi Sitelerime)
Sadece seo kelimesinde ilk sırada geldiği için merak ettim. arkadaşı aradım biraz konuştum. sonra çalışmasını merak ettim ve raporlarını görmek için arkadaştan bir siteme çalışma yapmasını istedim. hatta yoğun olduğum için bir siteme backlik lazımdı sadece backlink alacaktım. o ositeye ben paket uygalıyom deyince tmm dedik anlaştım. Sonra hiç bir iş yapmadı bir sürü mail attım dönmedi. sonra telefonla aryıyordum tmm halledeceğim dedi 3-5 gün süre istedi tmm dedim. yine gelmedi rapor. siteden teline bakıp tekrar arayım dedim. telefonu kaldırmış cevaplarınaza sadece mail ile cevap veriyoruz demiş. (maillere cevap vermedi). en son ağır bi mesaj attım. akşamına rapo attı bana. atıığı raporu isteyene yollarım. iş demeye şahit lazım. yani ben yaptım işim bu işine geliyorsa dedi resmen.
Bu olaylar 3-4 ay önceydi yeni sahibimi eskisi bilmem ama site radoy.net ben buna bakarım. başka insanlar da madur olmasın. şimdi ki çalışması nasıl bilmem. ama benim zaten ihityacım yok.
Ek Olarak: Hayatım da sadece 1 kere bir seocu ya ihtiyacım oldu yoğunluğumdan dolayı o da bu şekilde sonuçlandı.