arkadaşlar hepinize tşk ederim ederim ama bu arayüz konusunda uzman yada profesyonel deilim zaten ikinci arayüz çizimim hatalarım yalnışlarım kusurlarım mutlaka olabilir olmuştur bu güzel yorumlarınız için herkeze tşk ederim şu an tasarımı tamamladım dedigim gibi hatalar yalnışlar olabilir eger begendiyseniz size psd dosyalarını verebilirim kendinize göre düzenlerseniz sevmediniz yerleri yeri degiştirirsiniz baya uzun çalışma oldu acemi oldugumda ama kolaylık olsun diye herseyi karegorilere ayırdım klasör klasör bu biraz daha kolay düzenleme saglıyor aklımca şimdi tamamladıgım tasarımı yayınlicam dedigim gibi hatalar yalnışllar olabilir affola :) isterseniz psd yi kendiniz kendinize görede düzenleyeblirsiniz paylaşıcam burda yani ikinci tasarım oldugu için çokta profesyonel bişiy çıkmadı mazur görün artık :)
Ek Olarak: ve yine önerilerde bulunurssanız şurası olmamış burası olmamış gibi gibi düzeltmeye çalısırım ama bence güzel oldu gibi yani gözüme güzel gözüktü tabi size güzel olmayabilir ama saygı duyarım tkrar tşk ederim
Ek Olarak: Bu 1-) normal sade bir tasarım tamamlanmıştır ufak defek hatalar olabilir bunuda css ye kodlamaya dökünce o hatalarda kalkar diye düşünüyorum
Buda 2-) tasarım bundada en alta farklı alanlar koydum biraz footere benzedi ama hoş duruyor gibi :)
işte ikinci tasarım
Ek Olarak: tabi psd den arka plan resminide degiştirebilirsiniz ...
Ek Olarak:
Demo 1 tıklayınız
Demo 2 tıklayınız
Psd isteyenlar olursa burdan yazsın anında verebilirim arkadaslar
Ek Olarak:
hocam slice miydi neydi onunla kesmeyi yaptıktan sonra css dökümünüde alabiliyosun photoshoptan sanırım bu özellikler sadece cs 4 ve cs 5 de vardı yanılıyor olabilirim belki..