Asklepion adlı üyeden alıntı

Ne eklersen bölümü gereksiz.Kategoriler kısmıda biraz ufaltılabilir.
Bunlar kendi düşüncelerim lütfen olumsuz anlama teşekkürler.

Estafurullah hocam ne demek olumsuz anlama saygı duyarım ki bundan olumsuz anlasılcak bişiy yok sen desen ki hiç olmamıs desen bile olumsuz anlamam çünkü saygı duyarım :)

dedigin yerleride açıklayım mesela footer kısmında ne eklersen yazmısım yani footere ne bilim kimileri populer yazılar ekler kimileri fckr resim albümlerini yükler felan o yüzden boş bıraktım o sebebten dolayıda ne eklersen yazdım yani kişiye özgü birşey ikincisi işe footere benzeyen bişiy yaptım hemen üstüne orayada ne eklersen yazdım amac şudur ordada mesela temayı kodlayan kişi olursa oraya reklam da koyabilir ne bilim yine konu alanlarıda koyabilir ne bilim istedigini koyar orayıda o yüzden boş bıraktım. üçüncüsü işe kategoriler kısmını büyük yaptım hani ne bilim 10 dan fazla bölüm ekleyecek insan orayı psd dosyasından 3 e de bölebilir ve ya yanına küçük iconlarda koyabilir o yüzden onuda düşündüm ama zaten temayı kodlayacak kisi çıkarsa oraları degerlendirir diye düşünüyorum yorumunuz için çok tşk ederim hocam saollasın .