Guzel kardesim ne guzel bir haber kararliligimizin bir gostergesi ancak sence de baskalarini kurtaracagiz derken artik kendimizi unutmadik mi Emniyette calisan bir tanidigim var istatistikte calisiyor son bir yilda Turk ve Kurt halkinin suc oranina Suriye liler yaklasmis. Benim bacim var sirf bu Suriyeliler yuzunden disari cikartmiyorum. Sana o halki alma demeyiz ama aldiktan sonra boyle basibos birakirsan olacagi bu. Devletimiz iki adim oteyi goremiyor resmen tabiri caizse gunu gecirme derdindeyiz. Alirsin yerlestirirsin bir kampa cikartmazsin o halkinda kendi halkininda guvenligini saglarsin. Bugun aciklama yapilmis bazi Suriyelileri doktorlari avukatlari vatandas yaparak faydalanacagiz diye Sn Recep beye sunu sormak istiyorum ulkemize gelen Suriyelilerin yuzde kaci muhendis avukat siz o avukat doktor olmayan yuzdelik kismi napacaksiniz ?

Allah devletimize zeval vermesin ama devletimizide Allah aydinlatsin dogru yoldan saptirmasin padisahlarin sefer yaparken kendi halkin durumunu tarihten bir sorgulayalim