Lifestyle haber tarzı, onedio gibi site işi artık çok zor. Çok fazla rakip var ve çoğunun sermayesi 5-10 bin TL' den çok çok daha fazla. Kısacası 10 kişilik ekibin olursa ve 1 sene boyunca deli gibi içerik üretirseniz belki bişeyler kazanırsınız.
O kadar abartmamak lazım bence hocam. Ben işin sosyal medyada bittiğini düşünüyorum. Twitter ayağımız çok çok güçlü. 1 sene sonunda ciddi konumlara gelecemize inanıyorum ben.
Hocam yorumları üşenmeden okudum arkadaşlara tepki gösterme sonucta hepsinin birer tecrübesi var ama eğer bana sorarsan hayallerinin peşinden git kazanacak olanda sensin,kaybedecek olanda sen.. ;)
O konuda haklısınız hocam ama bir proje girerken "olmaz, tutmaz" demeleri insanların şevkini kırar. Bu yüzden sert çıktım istemsizce. Şevk ve isteğim kırılmasın diye. Onlardan da özür dilerim Kötü bir laf ettiysem.
Ama herkes bir proje ile uğraşıyor ve sonunda bırakıp yeni bir projeye giriyor. Hepimizin sorunu bu değil mi? "Çiçek açmıyor diye çiçeği sulamayı bırakmak" olarak görüyorum ben.
"En büyük başarısızlık vazgeçmektir..."
Güzel sözmüş. Dostum devam et ve 1 ay sonra buradan yine aynı konu ile durumu bizlere bildir. Bakalım ne kadar başarıyı yakaladın.
Güzel sözmüş. Dostum devam et ve 1 ay sonra buradan yine aynı konu ile durumu bizlere bildir. Bakalım ne kadar başarıyı yakaladın.
1 ay sonra konuyu güncelleyeğim hocam projeye başladığımız tarih ile bir konu açacağım tanıtım için zaten. Ama arkadaşlardan aldığım önerilere göre şimdilik makale yaz kazan sistemi olmayacak gibi duruyor.
valla hocam içerik ile ilgili ner ararsanız arayın ilk 2 sırada onedio çıkıyor o yüzden çok çok kararlı değilseniz emeğinize yazık etmeyin
Onedio zaten en azılı rakibimiz. Hedef o yani. Şimdi illaki diyecekler vardır. Onedio nere sen nere diye. Haklılar. Ama onlarda bu kadar büyük bir kitleyle doğmadılar ya :),
Ben bu projenin heves olmadığının göstergesiyim. Yıllarca sürecek olan bir projedir.
Saygılar...
Her emek hak ettiği değere gelir.Başarılar.
Eyvallah hocam. "İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır. " Ayetini de buraya bırakayım.