Neoyun adlı üyeden alıntı

Kaç gündür görüyorum, deli gibi konu açıyorsun. Oraya sanırım sabit bir gelirin olmadan gitmişsin, ne iş olsa yaparım durumundasın. İşte ben bunu anlayamıyorum. Ben 1 aydır Avrupa'ya şirketimi taşımak için işlemlerle uğraşıyorum, bu kararı alana kadar milyon tane hesap yaptım, %20 sabit - %80 değişken bir gelire sahibim. Bu %20'lik sabit bir gelirle Avrupa'da 1+1 ev kirası, faturalar ve yemek masrafı karşılanabiliyor. Ben bunların hesabını yapmadan il değiştiremiyorum, siz Amerika gibi kapitalizmin kültürel bir faaliyet olduğu topraklara yerleşmişsiniz.

Yanlış anlamayın tamamen gözlem yapıyorum ama, sizin yapacağınız işlerde ilk önce batmadan, sürünmeden başarılı olma şansınız çok düşük. Hesapsız, araştırmadan iş yapıyorsunuz.


Bende senin gibi ortalikta fazla dolasanlara ayar oluyordum. Sonra kendime dedim ki banane? sanane? kime ne? Gunluk konu acma limiti var mi? YOK. Ortada bir spam var mi? YOK. Benim bu konular hakkinda bir bilgim var mi? YOK. Olsa konu acar miyim? ACMAM. Forumlarin asil amaci insanlarin fikirlerini ozgur bir bicimde dile getirmesi, sorularina cevap almasi degil mi? Bence boyle. Gelelim su konuya, benim buraya nasil geldigim, kimle geldigim, ne vasita ile geldigim kimseyi ilgilendirmez. Ha madem merak ediyorsun ben buraya geldigimde okulumda hazirdi isimde hazirdi. Antrenorluk okuyorum. Burada coaching lisansim var. Bir high school takiminin yardimci antrenoruyum. Buradan yaklasik 1200$ kazaniyorum haftada 4 gun gidip 3-4 saatimi ayiriyorum. Ayrica burada bir aile dostumuz mozaik lamba satisi yapiyor. Takip ettigine gore rastlamissindir ;) Ayrica okulumu devam ettiriyorum.