Benim anlamadığım bu insanlarda ki kendini bilmişlik ukalalık nereden geliyor? Sanki babanızın karnından adsense uzmanı olarak doğdunuz. Arkadaş belli ki konu hakkında fazla bilgisi yok, bilgi sahibi olmak için açmış. Forumun amacı bu değil mi zaten? Eğer bu amaca ayak uyduramıyorsanız forumdan 5-10 kişi eksilse bir şey kaybetmez emin olun.

Kardeşim, Adsense hesabını hangi ülkeden açmış olduğunun bir önemi yok, gelirler siteye giren kullanıcıların bulunduğu ülkeye göre değişiklik gösteriyor. Eğer ingilizce bir site yönetecek kadar ingilizce seviyen varsa ki Amerika'ya taşındığına göre var diye tahmin ediyorum. O bölgeye yönelik projeler yapmaya çalış, Türkiye'den ortak bulmayı deneme gerek yok sana pek fayda sağlayamazlar. Aksine boş yere gelirini bölmüş olursun. Evet doğru Türkiye'de tıklama başına 5-10 kuruş gelirken Amerika'dan birisinin tıklaması ortalama 3-5 TL kazandırmakta. Ara ara belli dönemlerde tıklamadan 100 TL aldığım dahi oldu.

Merak ettiğin şeyleri forumda gerekli yerlere konu aç, kendini beğenmiş kişileri takma kafana. Zamanında senin yaptığının aynısını yaptılar, 50 konu açıp öğrendiler de işte Atatürk'ün bir sözü vardır, "Geçmişini unutan bir millet yok olmaya mahkumdur" diye bunlarda o hesap.