-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Arkadaşlar merhaba öncelikle,
Aynı sınıfta olduğumuz ve yaklaşık 2 aydır tanışık olduğum bir kız var. Kızı görünce kalbim duruyor, heyecanlanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Bu kıza açılmak istiyorum. Ama işin kötü yanı benim hiç kız arkadaşım olmadı ve kızlarla nasıl konuşulur edilir hiç bilmem. Kendisini bu hafta içi bir mekana davet edip konuşmak istiyorum. Ne demek gerekir arkadaşlar? Lafa nasıl gireceğim hiç bilmiyorum. Ayrıca kız çok samimi arkadaşım ve de kapalı. Acaba yanlış anlaşılır mıyım? Mesela bana hayır derse ne yapmam lazım?
Burada tecrübeli ve benim halimde olan arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum. Sabaha kadar bir elimde sigara bir elimde çay konuşacağımız anı düşünüyorum ama hala kendimi toparlayamadım. Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkürler benimlr aynı durumda olanlara da Allah güç kuvvet versin.
Çalış, Çabala.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%79)
İnstagramdan yaz, yüz yüze yapamazsın
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyleyken böyle de hiç birşey kaybetmezsin.
Detay istersen fazla karmaşık şeylere gerek yok arkadaşını çağır dışarı bir gün veya yarım gün fark etmez güzel vakit geçirin , eğlenin , sohbetler muhabbetler edin. Eve döndüğünde de çok güzel bir vakit geçirdiğini çok eğlendiğini vs söylersin , gelen tepkiye göre ışık varsa ''böyleyken böyle'' dersin durumu net bir cümle ile ifade edersin.
Herkes kendi yoluna cevabı gelirse eğer merak etme bir kaç saat için burkulur , karnına ağrı girer 2 güne geçer.
Olumlu cevap gelirse belki tavana tepik atar yerinden zıplarsın.
Cevap geç gelirse , gelene kadar karnına ağrılar fena girer
Ama ölüm yok gözünde büyütme derim.
Tabi kişisel deneyim yada düşünce diyelim buna. İlla daha farklı öneriler gelecektir.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Nisan'ı bekle :)
Ben eşime öyle yapmıştım, senin gibi değildim ama daldan dala uçan bir arı gibiydim. Tabi aşk duygusu girince herşey farklı oluyor. İnsanın sağlıklı bir düşünceyle hareket edilmesi beklenemiyor. Her neyse !
1 Nisan şakasını bilirsin, o gün açıl baktın ters tepki verdi ''aaa sen de hiç şakadan anlamıyorsun canım benim bu gün ne ?'' der kurtarırsın. Eğer kabul ederse de unutulması zor ve heyecanlı bir imajın olur. :)
9 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-