lostyazilim
tr.link

Grimsi Wp tema tasarım nasıl olmuş

22 Mesajlar 3.490 Okunma
lstbozum
tr.link

Asklepion Asklepion Bir İhtimal Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 257 / 180
  • Ticaret 3, (%100)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

Estafurullah hocam ne demek olumsuz anlama saygı duyarım ki bundan olumsuz anlasılcak bişiy yok sen desen ki hiç olmamıs desen bile olumsuz anlamam çünkü saygı duyarım :)

dedigin yerleride açıklayım mesela footer kısmında ne eklersen yazmısım yani footere ne bilim kimileri populer yazılar ekler kimileri fckr resim albümlerini yükler felan o yüzden boş bıraktım o sebebten dolayıda ne eklersen yazdım yani kişiye özgü birşey ikincisi işe footere benzeyen bişiy yaptım hemen üstüne orayada ne eklersen yazdım amac şudur ordada mesela temayı kodlayan kişi olursa oraya reklam da koyabilir ne bilim yine konu alanlarıda koyabilir ne bilim istedigini koyar orayıda o yüzden boş bıraktım. üçüncüsü işe kategoriler kısmını büyük yaptım hani ne bilim 10 dan fazla bölüm ekleyecek insan orayı psd dosyasından 3 e de bölebilir ve ya yanına küçük iconlarda koyabilir o yüzden onuda düşündüm ama zaten temayı kodlayacak kisi çıkarsa oraları degerlendirir diye düşünüyorum yorumunuz için çok tşk ederim hocam saollasın .

Tabii ki hocam iyi düşünmüşsünüz.Ben teşekkür ederim.

Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
wmaraci
reklam

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)

Asklepion adlı üyeden alıntı

Tabii ki hocam iyi düşünmüşsünüz.Ben teşekkür ederim.

tekrar tşk ederim ilginiz için :)

Ek Olarak: Ah keşke biri çıksada deseki ''TAMAM arkadasım kodlamasınıda ben yaparım herkez yararlanır '' dese ne güzel olcak ama ( kodlamadan hiçç anlamıyorum yaw :) :) :)

www.mujdatsayar.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al