SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Komik duruma düşen konu sahibi değil de sizi görüyorum burada, insanlara bu şekilde tepki veremezsiniz. Böyle bir hakka sahip değilsiniz, böyle tepkiler vererek amacınızın ne olduğunu çözemiyorum.

Konu sahibi arkadaşımız gayet açık ve net konuşmuş, ABD hesap sahibi arkadaşlara ortaklık seçeneğini sunmuş yada bana yatırım ortağı gerekli imasını kullanmış. Onu rencide ederek ve ne dediğini bilmeden yazmak da saçmalığın daniskasıdır. Benim tüm mesajlarıma bakabilirsin hiç kimseye şuan sana gösterdiğim tepkiyi göstermedim ki sanmıyorum da ama böyle paylaşımlara gelen bu tür mesajlara da sessiz kalacak bir yapıya sahip değilim.


----

Konu sahibi arkadaşım; Evet dediğiniz olay doğru, TBM olayı ABD hesaplarında gayet iyi örnek bir mantık 1 Dolar: 3.60₺ * 1 ₺: 1 TL = 1 Tık: 1 Dolar=3.60₺ 1 Tık 1 ₺ dersek= 1 ₺ sonuç ortaya çıkar. Bunu uzun zaman ABD lokasyonlu hesap kullanımından biliyorum. Ödemelerimi Payoneer ile alırdım. Ama belli bir süre sonra bir hatam yüzünden hesabım banlandı. 2. kez başvuru yaptım onaylandı ama adres pin doğrulama problemi yaşadım. Onu geçsem bile vergi problemi çıkıyordu. Bende TR hesaplarına döndüm.

Söylemiş olduğun durum gayet iyi bu konuda sana yardımcı olabilirim.


Hocam destegin icin ve yorumun icin cok cok tesekkur ederim. Gercekten cok mutlu ettin beni. Konuya gelecek olursak, size ozel mesaj atsam bana yardimci olursaniz cok cok sevinirim hocam.