Engin07 adlı üyeden alıntı

Rica ederim kardeşim bende geçtim aynı yollardan, aynı tepkileri aldım. Her zaman oluyor kendini profesör sananlar yapacak bir şey yok.

Sektör olaraksa şu sektör bu sektör diye kimse diyemez bizzat yıllardır uğraştığım için diyorum, konularda göreceğin sektörlerin %99'u rekabetin güçlü olduğu sektörlerdir. Çünkü rekabetin olmadığı temiz para kaldırılacak sektörü kimse kimseye söylemez kendisi yapar. Bunu artık analizlerinle, yaratıcı fikirlerinle senin yapman lazım. Ha bilinen sektörlerden iş yapabilir misin tabi yaparsın neden olmasın. Direk tüm Amerika'ya yönelik bir siteyle rekabet edemeyeceğini düşünüyorsan biraz daha küçük düşün, başlangıç için bulunduğun yeri seç. Bulunduğun bölgeye yönel, orada bir başarı elde edersen zaten eline biraz daha bütçe geçmiş olur yavaş yavaş açılır, gerekli desteği ücretli / ücretsiz alır daha iyi yerlere gelirsin.

Bu arada Türkçe karakteri görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsan söyle ona göre yazarım.

Yok hocam turkce karakter gorebiliyorum hahaha :P Valla cok cok tesekkur ederim ilgin ve destegin icin :)!