-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam öncelikle index sadece 138. yani içeriğiniz baya bi az. ayrıca 2 ay önce makale girmişsiniz ve sonrası makaleleri 1 gün önce girmişsiniz. bu şekilde yapmak yerine günde sadece 1 makale olsun ama devamlılık olsun. demek istediğim siteye aynı gün içinde 5 makale girip 5 gün hiç birşey girmemekde zarar verir. yani kendinize bir plan yapın ve günde 2 makale girmeye, hatta saatleri bile aynı olacak şekilde ayarlayın. bir başka konu içerikleriniz en az 300 kelime olsun. bir yerde okumuştum önceden google 250 kelime altını yetersiz içerik kabul ederken şimdi 300 kelimeden aşağısını yetersiz içerik kabul ediyor. benimde bi web sitem var ve site henüz 1 aylık olmadan içerisinde 50 makale varken başvurdum ve ilk başvurumda onaylandı. tek yaptığım günlük sabit şekilde kaliteli ve 300-400-500 kelimelik makaleler girmek.(bilmiyorum şununda faydası var mı, forumda birisi google arama sekmesi ekleyip sonrasında başvurduğunda kabul edildiğini yazmıştı. hatta bikaç kişininki de hep red yiyormuş onlarda aynısını yapıp alanlarda vardı. bende başvuru yapmadan önce arama kısmını siteme ekleyip öyle başvurmuştum. inanın etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama denemekten de zarar gelmez. alamayan arkadaşlar birde öyle denesin)
1 kişi bu mesajı beğendi.