-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Telefonumun garantisi bitmişti ve garanti dışı olacağını bildiğim için yaşadığım şehirde bir telefoncuya bıraktım. Ayın 14ünde bıraktım ve yaklaşık 1ay olacak hala telefon yapılmadı şu gün gel kesin, şu gün gel kesin diye sürekli sallıyorlar ve telefonu götürme sorunum şarjı bitti ve açılmadı onu yaptılar sonra telefon servis yok diye taktığım hatları okumamaya başladı tekrar götürdüm verdim yaptıkları iş ücretini almayıp telefonu iade edeceklerini söylediler ama 1 haftadır teslim edilmedi.
Bu konu hakkında yasal bir süreç başlatabilir miyim? Başlatabilirsem sonuçları ne olur büyük ihtimalle cihazı kapalı kutu olarak son yaptıkları işlemi eski haline getirip teslim edecekler ve telefonun içinden parça alınıp alınmadığı bilmiyorum. (Yaşadığım sorunlardan dolayı böyle bir endişem var)
Değişen parçanın adına mmsı gibi bir parça adı söylediler anakart üzerinden kaynaklıymış ve sonra hat görüntüleme sorunu ortaya çıktı. Bu konuda hakkında fikir veya öneri istiyorum.
muhammetkoc.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Genç Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** V**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
hocam hat sorunu imei kopyalamış olabilirler maalesef benimde fazla bilgim yok.
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Bu tarz durumlarda telefonculara bırakmayın. Bir şey bildikleri yok yapabilirsek yaparız artık diyip alıyorlar. Tableti yaptırıcaktım 1.5 hafta beklettiler yapamadılar. Bende gittim bilgisayarcıya götürdüm. Es bilişim diye bir yere 10 dk sürmedi yapmaları ve telefoncunun istediği ücretin yarısını istediler.
Biliyorum sizin isteğiniz ile alakalı değil ama başka kişiler bu tarz konularda bilgi alsın diye yapıyorum yorumu :)
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Genç Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** V**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Güvendiginiz bir telefoncu yokmu hocam yada büyük telefoncular
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam dandık telefonculara hallederız agızlılara bırakman kotu olmus..
yıllardır ozellıkle ıthalatcı fırmalardan telefon alan ve yapılmadıgında da gecıktıklerınde de veya telefonda sorun olmasına ragmen sırf yapmamak ıcın servıs raporuna bır sorun bulunamadı dıyen ıthalatcı fırmalardan telefon parası söke söke almıs bırıyım.
siz yarın bulundugunuz yerin kaymakamlık hakem heyetıne gıdın durumu anlatın onlar sızı yonlendırecek.
normalde tlf un garantısı olan fırmaya gondermıs olsaydınız garantısı bıtmıs olsa bıle bedelını odemeye ragzı olduktan sonra garantı sartlarındakı sart ve hukumler aynen gecerlı kalır.
yanı 20 ıs gununde tamır zorunlulugu devam edecekti.
ve suan tuketıcı hakem heyetıne basvurdugnuzda telefonun sızın tercıhınıze gore ya sıfırı yada bedel ıadesı yapılacaktı.
ama alalade fır telefonuya bıraktıysanız net bılmıyorum ama aynı sartlar gecerlı olabılır yarın bır gıdın gorusun.
yanınıza butun evraklarıda alın olurya basvurmanız ıcap eder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
30, (%93)
Hocam benim elimdeki tablet pc'nin ekranı negatif renklere dönmüştü. Ekran renkleri bozuldu + tablet bu sorundan sonra yavaşlamaya başladı. Telefoncuya götürdüm 120 TL'ye hallederiz ekranının değişmesi gerekiyor dedi. (Tableti 2. el ve 100 TL'ye aldım) Dedim gerek yok tablet o kadar pahalı değil zaten. Yol üzerinde bilgisayarcı gördüm, bi sorayım dedim. Tabletin içini açtı, ekran kartına giden kabloda temassızlık var dedi. küçük bi kağıt parçası sıkıştırdı, koli bandı ile bantladı. Tableti kapattı verdi. Ekran sorunu çözüldü, yavaşlama da onunla alakalıymış o da gitti. Para da istemedi. Yani sorunu bilmeden fiyat veren, iş hallederim diyen de var inceleyip adam yerine koyan da.
En mantıklısı şikayet etmek. + içinden parça alınıp alınmadığını bilmiyorsanız şikayetiniz sırasında bunu da belirterek telefonun incelenmesini isteyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.