hasmer , Rica ederim ne demek destek olmak görevimiz :)

1- Kargo için eğer böyle bir şey düşünüyorsanız, PTT ile çalışabilirsiniz. Ben son zamanlarda gerçekten memnunum. En azından gramaj bazına göre çok çok daha az ücret alıyorlar. Örneğin, aynı kargoyu Yurtiçi Kargo ile Lüleburgaz'a 14TL ile gönderirken PTT ile aynı kargoyu Lüleburgaz'a 5TL'ye göndermiştim. Hatta, gramajı daha ağır olan bir kargoyu buradan Van'a 9TL'ye falan göndermiştim PTT ile :D Ve üç iş günü içerisinde teslim edilmişti Van'a siz, düşünün :D Bu arada bu kargo işlemlerini de İstanbul'dan yapıyorum.

2- İşin en zor kısımlarından birisi de odur hocam gerçekten :D Ama bence, belirli bir strateji içerisinde ekleyin ürünlerinizi. Yani, aynı anda 100 tane ürün ekleyip teker teker açıklama yazmak sizi sıkabilir. Artık ellinci altmışıncı üründe, ürün için yazdığınız yazıların kalitesi azalabilir. Eğer bütçeniz varsa, forumdan 100 kelimelik 100'er tane makale yazdırabilirsiniz her ürün için bu da 1TL'den 100TL eder toplamda. XML konusunda yardımcı olabilsem keşke.. Ama sektör yabancı olduğum bir sektör olduğu için alternatif sunabiliyorum sadece.

3- Fabrika çıkışı müşterilere gönderim için firmalarla oturulup konuşulabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi bahsettiğiniz sektörde, sektörel bilgim az olduğu için ne kadar işe yarar bilemem.

Ek olarak bazı şeylerde söyleyebilirim,

Eğer E-Ticaret siteniz için reklam verecek alanlar düşünüyorsanız Facebook iyi bir optimize ile gerçekten çok güzel dönüşümler verebiliyor. Google Adwords ise çok nazlıdır iyi kullanırsanız iyi getirisi olur :D Google Adwords için, Google Adwords Merchant reklam modelini kullanabilirsiniz. Google Adwords Merchant reklam modelini şöyle açıklayayım, Google'a girip "su ısıtıcısı" yazdığınız zaman çıkan kısım varya, Google Alışveriş Sonuçları olarak geçiyor. Altında hangi site olduğu ve fiyatının ne kadar olduğu yazıyor. İnanılmaz dönüşüm sağlıyor bunlar. Sizde kendi sektörünüz için bunları uygulayabilirsiniz. Mesela atıyorum, "pimaş boru" kelimesi aylık 1K-10K aranma hacmine sahip. Sizde bu kelimeden Google Merchant üzerinde sitenize reklam verdiğiniz zaman, "pimaş boru" kelimesinde arama yapan kişilerin %70-80'ni sizin sitenize ziyaretçi olarak gelecektir ve direkt olarak sizin ürün sayfasına gidecektir. Böylece müşteriye kolaylıkla istediğini sunmuş oldunuz.