Merhaba arkadaşlar, 2012 yılında özel olarak yazdırdığım kurumsal ve bireysel üyelik özelliğinin yanında özgün listeleme özelliklerine sahip Emlak ilan portalımı uygun fiyata satıyorum.
Site ile yaklaşık 2 yıldır hiç ilgilenmedim desem yeridir. Hosting firması değiştirdiğim zaman site taşındığında bir kaç hata ortaya çıktı PHP bilgisi olan herkes kolaylıkla düzeltebileceğine inanıyorum daha önce de yaşadım 100 liramı alıp 5dk içerisinde düzeltmişti bi arkadaş Sitede kurumsal üyelerinize portaldan bağımsız olarak (kendi alanadları ile) web site hizmeti verebilirsiniz, yalnızca ilanlarını portal üzerinden eklemeleri gerekli diğer tüm işlemleri kendi siteleri üzerinden değiştirebilirler. Bunun için beş farklı renkte hazır site şablonu var.
Her il için ayrı vitrin özelliği bulunmakta
Üyeler, özel listeleme hizmetleri için kontör sisteminde ödeme yaparlar bu şekilde ilan için ödenecek ücret yalnızca listelendği gün kadardır. Yani ilan bir hafta listelenmişse 7 günlük hizmet bedeli hesaplarından düşülür. üyelerinize istediğiniz kadar promosyon kredi verebilirsiniz.
Yalnızca domain için 2000₺ teklif aldım. yazılım için ise 2012 yılında 5000₺ ödeme yaptım.
Bu gün bu özellikte bir site yaptırmak isteseniz 10binler ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Sitenin elden geçmesi şart bunu göz önünde bulundurarak iletişime geçmenizi rica ediyorum.
Satma nedenime gelince finansal yetersizlik ve yakın çevremden beklediğim desteği alamamak. Ne kadar ısrar edip çabalasam da tek başıma yapamadım.
Daha ayrıntılı bilgi için pm den ya da Whatsapp sıfır5yüzkırk2 2yüz9 6yedi sekiz9 dan ulaşabilirsiniz.
Site Adresi: PM ile verilecektir.
Site Geliri: Herhangi bir gelir yok
Açılış tarihi: 2012 mayıs
Kategori: Emlak İlanları
İstenen fiyat: 2500₺