tayfun29 , SunTeknoSistem , draw1907 arkadaşlar takıldığınız nokta intihar olmuş, durumu açıklamak istedim bende. İntihar konusu zaten gündemde değil artık, bana da saçma geldi ama gündemdeyken de tek sebebi tabi ki sayfa değildi. Ailemden birisinin ani vefatı, 2 yıllık ilişkimin acı bir şekilde son bulması, 3-4 yıllık birikimimin tek bir mesajla yok olması, projenin yüksekten dibe çökmesi ve maddi sıkıntı... Bunların hepsi ortalama 1 hafta içerisinde gerçekleşti, büyük bir şoktu ama neyse ki atlattım o kafa bozukluğunu. Merakınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler :)
summer Evet, hatta Portekiz numarasıyla arandım ve Türkçesi gayet düzgün olan Antoniya isimli bir arkadaştı görüştüğüm. Fakat reklam departmanında olduğu için bahsettiğiniz tavsiyeleri vermek dışında bir faktörü olmadı. Sayfa birleştirmesi yapmamın amacı kesinlikle salt beğeni değildi, bunu açıklamış olmama rağmen karşı taraftan hep aynı dönüşü aldım.
Diğer mesaj yazan arkadaşlara da teşekkürler. Fakat konu başlığında da belirttiğim gibi, tek amacım bu çalışana zarar vermek ve şikayette bulunmak. Sayfamın açılmasından yana pek bir umudum olduğunu söylemeyeceğim zaten... Şikayet edebileceğim bir adres ya da yol bilen varsa çok mutlu olurum.