Profesyonelliğe bakış açınız bu mudur? Bürokrasi yanlısı bir tutumumu görmüş olmanız zor çünkü yapılması gereken iş o değil. Yani 'müdürünü çağır' demiyorum. Sadece orada bulunma sebebi olan 'CEVAP VERMEK' görevini uygulamasını istiyorum. Dediğiniz şey ne oluyor biliyor musunuz? 'Kim' isimli kişiye ya da benim itiraz etmemi sağlayan metin girme bölümüne gerek yok, 'standart cevabı al' isimli bir buton ve altına captcha kodu yeterliydi. Demek ki yine benim cevabıma geliyoruz, bu elemana facebookun ihtiyacı yok, ya da oraya metin girme bölümü koymaya ihtiyacı, iki koşulda bana zarar veriyor.

'Zarar vermek' tabirini fiziksel anlamadıysanız umarım ruh sağlığı konusunda ciddi değilsinizdir. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.

Kural ihlali konusuna gelecek olursak onlara attığım 4000 kelimeyi çevirip tekrar buraya atmayacağım ama kural ihlali yapmadığımı defalarca kanıtladım, sadece cevap değişmedi...

Lütfen her şeye anti olmak için yorum yapmayın, konunun başlığı bellidir, aradığım cevap sizde yoksa lütfen daha fazla zamanımı çalmayın çünkü konuyu sizinle tartışmak için açmadım. noop

Biletcicom hocam cevabınızı bir üstte ki yanıtta verdiğimi düşünüyorum. Non-Teist bir birey olduğum için mesajınızda ki tez bende geçerli değil, bir anti-tez'im yok yani.