Arkadaşlar liste şeklinde içeriğe sahip 19 kategori bulunan sitemize GÜNLÜK DÜZENLİ %100 ÖZGÜN içerik girecek bir arkadaş aramaktayız. Bu işi sırf para için yapacak değil de sadece bu işle uğraşan, hakkını veren bir arkadaş olursa iyi olur. Yani para alabilmek için öylesine içerik girecek arkadaşlar tercihimiz değildir.

Örnek olarak sadece kolayına gelen kategorilere içerik eklememesi gerekir, sırf liste içerik diye metin bölümünü çok az tutup sade resimle dolduracağı içerikler olmamalı ve bunun gibi. Bunları istemiyoruz. Gerçekten hakkıyla yapacak bir arkadaş arıyoruz.

VEYA AYLIK BU KATEGORİLERE UYGUN LİSTE ŞEKLİNDE HAZIR ÖZGÜN MAKALELER DE SATIN ALABİLİRİZ. İKİ SEÇENEĞİ DE DEĞERLENDİRECEĞİZ. YALNIZ BU İKİ KONUDA DA DEVAMLILIK ÖNEMLİDİR.

İstediklerimiz:
1. Ziyaretçilerin ilgisini çekecek konular olmalı,
2. İçerik dolu ve görsellik ön planda olmalı,
3. Her kategoriden karışık içerik olması.

Ayrıca TEST bölümüne test ekleyebilecek bir arkadaş olabilir. Ya da test bölümü için başka bir arkadaşla da görüşülebilir. Bu bölüm için de üstteki maddeler geçerlidir.

Site altyapısı özel scripttir. Daha önce bu altyapıda çalışmamış arkadaşa TW den içerik ekleme gösterilecektir.

İletişim ÖM veya Skype: okanisli

Not: Şu an çıkmam gerektiği için en erken öğlene doğru (11.01.17) cevap verebilirim. Kusura bakmayın öğlene kadar müsait olamayabilirim.