-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Konu üzerine kısa çaplı bir araştırma yaptım. Aslında uzantıların değil de daha çok içeriğin önemli olduğuna dair birçok yorum okudum. Sizlerin bu konudaki fikri nedir? .top uzantısı bir projeye girmeye değer mi ya da olumlu/olumsuz etkisi olur mu?
Mustafa Kemal ATATÜRK!
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Olumsuz etkisinin olacağını düşünmüyorum. Ama bilinirlik tanınırlık olarak sadece çok daha fazla emek sarfedeceksiniz. Site adresinin başına '''www'' eklemezseniz kimse onun bir web adresi olduğunu bilmez. Mesela defter.top deyince bunun bir web adresi olduğuna kimse tahmin dahi edemez. Dedim ya daha fazla emek ister. COM NET ORG İNFO BİZ uzantıları dışında diğer uzantılar erken doğum pramatüre çocuk gibidir. Bağışıklık sistemi gelişkin değildir. Bakıma muhtaçtır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Özel ilgi gerektirir. COM değilse ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İnsanlar bazı şeylere alışır ve bu alışkanlıklar kalıp haline gelir. Bilirsin kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek dünyadaki en zor şeylerden biridir. Einstein'ın ön yargıya ilişkin bir sözü bulunmaktadır: "İnsanların ön yargılarını parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur."
Bu tutum sadece insanlara özgü değil arama motorlarına da yansımış durumda. Ben şimdiye kadar arama sonuçlarında .top uzantılı tek bir site gördüğümü hatırlamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
.top uzantısını çok sattım ve çokça da bu uzantıya sahip domain hediye ettim forumda malum birçok kaliteli domain alindi farklı uzantıların çıkması kaliteli isimlerin yeniden alınması ve kullanılması açısından çok faydalı oldu ancak ülkemizde yeniliklere pek açık değiliz buda kesin olan birşey bunu göz önüne alarak .top uzantısına ayıracağınız zamanı .com .net .org .xyz sıralamasına gore belirlediğiniz kategorilere gore secim yapın.com bulup çalışma yapmanız da yarar var peki madem uzantının bir önemi yok sadece içerikle is oluyor neden .com alayim? Bazı kullanıcılar site adini yazarken alışkanlık .com uzantısını bile sonuna ekler ve hatta yeni sekmede acılan google.com un ana sayfasına bile gitmek için google.com diye yazanlara bile şahit oldum tavsiyem aklınızdaki kategoriye uygun .com uzantılı bir domain aramasinizdan yana domain ararkende belli bazı kriterleri göz önünde bulundurarak arama yapınız.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Şu da bir gerçek ki 1. nesil domain uzantıları COM NET ORG İNFO BİZ artık bitmenin eşiğindedir ... COM altın gibi az bulunuyor )) diğerleri de gümüş platin VS ... YANİ VELHASIL PARLATSAN ÇEYREK ALTIN ETMEZ ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bende reklam.at domainini aldım ama tanınmış sitemin gücü sebebiyle ancak tutunabiliyor arkadaşlar ...