TeamScriptim adlı üyeden alıntı

Açıkçası sizin ve diğer arkadaşların yorumu beni muallakta bıraktı. Burada önemli olan Google'ın neye önem verdiği değil mi aslında? Sonuçta beni en üst sıralara taşıyacak olan da aşağılara itecek olan da o? Yanlış mı düşünüyorum. Burada gelişen olaylara bağlı olarak da hitin artacağı kanaatindeyim. WANTED SizinWeb haber58

Önceki mesajımı yazarken mobildim uzun uzun yazmaya zamanım olmadı açıkcası neticede bir siteyi değerli gösteren elbette arama motorları ancak siteye ziyareti sağlayan bir insan buradan yola çıkarak daha önceki yazımdada bir örnek verdim bazı kişiler alışkanlık sanırım örnek arama yapmaları şu şekildedir wmaracı wmaraci wmaraci.com wmaracı.com wmaracı com wmwaracicom yazanlar blie var bu sadece bir örnek google.com yazanları ve bu örnekte kişilere denk geldim kaldıkı Adwors kelime sorgulamalarında çıkan sonuclarda siteadicom siteadi.com sonuçlarıda mevcuttur buda az da olsa beni haklı çıkartır .com uzantılı domain almanızı ve buna ek olarak başlıyacagınız kategoriye ait farklı uzantılarla domain alıp blog ve sosyal medya ile destekleyerek kendi backlink agınızı kurmaya çalışın .top xyz gibi uzantılar türkiyede şu an genel anlamda bu şekilde kullanılıyor elbette birgün bu uzantılar çok degerli olacaktır.